Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

O Καμμένος και η Χ.Α θέλουν προανακριτική για Παπανδρέου

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πάνος Καμμένος έχει ξεκινήσει μια πρωτοβουλία να παραπεμφθουν σε προανακριτική και οι πρώην πρυθυπουργοί Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμο για τη λίστα Λαγκάρντ.
Έτσι όπως άφησε ο ίδιος, ο Πάνος Καμμένος να διαρρεύσει απέσπασε τη συναίνεση του ανεξάρτητου βουλευτή, Ν. Νικολόπουλο, ο οποίος σε πρωινή συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων συμφώνησε να υπογράψει την πρόταση.

Έτσι, οι υπογράφοντες έγιναν 19 και χρειάζονται ακόμα 11 για να πιάσουν τον αριθμό των 30 υπογραφών που απαιτείται από το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής. Θα πρέπει πάντως, να σημειωθεί ότι η Χρυσή Αυγή που έχει και αυτή εκφράσει την άποψη ότι πρέπει να παραπεμφθεί και ο Γ. Παπανδρέου μετρά 18 βουλευτές, οπότε αν τελικά, η συμμαχία ΑΝΕΛ- Χ.Α επιτευχθεί μπορούν να ζητήσουν την παραπομπή.
Ο Καμμένος πάντως, σε συνομιλία με δημοσιογράφους αποκάλυψε ότι έχει ήδη μιλήσει και με τον Οδυσσέα Βουδούρη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν θετικός.
Ο ίδιος, ο Βουδούρης έχει υποστηρίξει ότι με τον συνάδελφό του, Μουτσινά είχαν βγάλει ήδη δελτίο τύπου όπου κατέγραφαν την διαφωνία τους με την μονομερή αντιμετώπιση του Παπακωνσταντίνου, για τη λίστα, ως μονομερή και αποπροσανατολιστική αντίληψη που απαλλάσσει πολλούς από το κάδρο, τόσο τον Βενιζέλο όσο και τους υπευθύνους του ΣΔΟΕ.
Η επιμονή και η εμμονή να εμπλέξουν τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου γεννά πολλές απορίες, ιδιαίτερα αν ο "πρώην" πασοκογενής βουλευτής -άρτι τεθείς εκτός Κ.Ο της ΔΗΜΑΡ συμμετάσχει σε αυτή την συμμαχία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.