Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Σκανδαλίδης, Κουτσούκος και Κασσής επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ


Στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ επιστρέφουν οι Κώστας Σκανδαλίδης, Γιάννης Κουτσούκος και Μιχάλης Κασσής, οι οποίοι είχαν διαγραφεί από τον πρόεδρο του κόμματος πριν από δύο μήνες περίπου, επειδή δεν είχαν ψηφίσει το Μνημόνιο 3.

Μετά τη χτεσινή δήλωση Σκανδαλίδη http://www.pame-mprosta.blogspot.gr/2013/01/blog-post_8748.html  ο πρώην υπουργός ανακοίνωσε ουσιαστικά την επιστροφή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης, χθες συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Βενιζέλο και του έκανε γνωστό πως αποδέχεται το κάλεσμα  του εν όψει του συνεδρίου της παράταξης.

Στο μεταξύ, ο.Κουτσούκος από την πλευρά του, δήλωσε τα εξής: «Θεωρώ θετική την πρωτοβουλία του Ευάγγελου Βενιζέλου και όπως έχω δηλώσει θα αγωνιστώ για ένα γνήσιο και αντιπροσωπευτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που το θεωρώ τελευταία ευκαιρία».

Ενώ, και ο Κασσής προέβει σε δήλωση:

«Ετσι κι αλλιώς, εγώ δεν είχα αποχωρήσει ποτέ από το ΠΑΣΟΚ. Μπορεί να διαγράφηκα από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν είμαι γυρολόγος. Με την ευκαιρία του προσκλητηρίου του κ. Βενιζέλου, μετά χαράς θα γυρίσω στο σπίτι μου».

Αλλά και στη συνάντηση που είχε ο Βενιζέλος με τους πρώην βουλευτές του κόμματος, έθεσε θέμα αξιοποίησης των μη εκλεγέντων στελεχών του κόμματος, υποστηρίζοντας ότι « Στην πραγματικότητα όλοι εσείς θα έπρεπε να είστε και μέλη της Γραμματείας της ΚΟΕΣ, αυτό είναι η ουσία. Για λόγους που είχαν σχέση με τα λειτουργικά μεγέθη, για να μην δημιουργούμε την αίσθηση ενός μικρομέγαλου σχήματος που έχει ένα γιγαντισμό στη Γραμματεία του, δεν μπορέσαμε να βάλουμε όλους τους πρώην συναδέλφους στη Γραμματεία της ΚΟΕΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.