Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Πότε επιτέλους θα καταλάβουν;


Μόλις χτες έγινε γνωστό ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου περνά στην αντεπίθεση, προκειμένου να λογοδοτήσουν όσοι την ενέπλεξαν με αθλιότητες, φήμες και κουτσομπολιά στη λίστα Λαγκάρντ.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου ζήτησε αντίγραφα καταθέσεων, προκειμένου να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή της από τον εξοντωτικό διασυρμό και την καταρράκωση που υπέστη και υφίσταται καθημερινά από  τις ασύστατες, ελεεινές, διαχεόμενες και αναπαραγόμενες συκοφαντικές διαδόσεις περί εμπλοκής της στην εν λόγω λίστα και μάλιστα, ως δήθεν δικαιούχου του απίστευτου χρηματικού ποσού των 550 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σήμερα πληροφορούμαστε ότι κυριακάτικο φύλλο που εξειδικεύεται σε επιθέσεις εναντίον της οικογένειας Παπανδρέου ετοιμάζει άλλο ένα "αφιέρωμα" που θα αφορά ένα άλλο "δήθεν" σκάνδαλο της Μαργαρίτας.
Πότε επιτέλους, θα καταλάβουν πως ματαιοπονούν, πως όσο κι αν ψάξουν δεν θα βρουν κάτι το μεμπτό γιατί απλά δεν υπάρχει; Η προσφιλής μέθοδο ρίξε λάσπη -κάτι θα μείνει, δεν πρόκειται να επιτύχει να αλλάξουν στάση κι συμπεριφορά, ούτε η Μαργαρίτα, ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου. Οι Παπανδρέου ποτέ κρύφτηκαν, δεν δίστασαν να πουν στον λαό την αλήθεια; Πότε επιτέλους, θα αντιληφθούν ότι όλα αυτά που γράφουν, δεν πείθουν κανένα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.