Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Εκτός ΔΗΜΑΡ οι Βουδούρης και Μουτσινάς;


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κουβέλης πρόκειται να δείξει την πόρτα της εξόδου από την Δημοκρατική Αριστερά στους βουλευτές Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά .

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το κόμμα, αλλά έχει διαρρεύσει ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αναμένεται να γνωστοποιήσει επίσημα την απόφαση στον πρόεδρο της Βουλής, Β. Μεϊμαράκη, τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

Βέβαια, σύμφωνα με το καταστατικό της ΔΗΜΑΡ δεν επιτρέπεται η διαγραφή βουλευτών και έτσι μάλλον ο Κουβέλης θα επιλέξει την αποπομπή των δυο βουλευτών από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ.

Οι δυο βουλευτές είχαν διαφοροποιηθεί από την κεντρική γραμμή του κόμματος από αρκετό καιρό, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν οι δημόσιες τοποθετήσεις τους ότι έχουν την πρόθεση να στηρίξουν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τη διερεύνηση των ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών των Παπανδρέου και Βενιζέλου, για το θέμα της αλλοίωσης των στοιχείων της λίστας Λαγκάρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.