Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Βενιζέλος κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για πολιτικό τυχοδιωκτισμό

Με βαριές κατηγορίες για «πολιτικό τυχοδιωκτισμό» απάντησε Βαγγέλης Βενιζέλος στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ για την εμπλοκή του στην υπόθεση της απόκρυψης της λίστας Λαγκάρντ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θέλει τις μεταρρυθμίσεις και γι’ αυτό: «Κάνει ένα πολιτικό “ρεσάλτο”. Θέλει να παρεμποδίσει την κυβέρνηση να λειτουργήσει, θέλει να ρίξει την κυβέρνηση, θέλει να οδηγήσει τη χώρα στο χάος. Δεν θέλει να επιτρέψει στην Ελλάδα να αναπνεύσει και να αποκτήσει προοπτική, τώρα που έχουμε αποκτήσει ένα σταθερό και ασφαλές πλαίσιο αναφοράς».

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος μίλησε για μια «λάθος επιλογή» και «μία εκδήλωση πολιτικού τυχοδιωκτισμού, ακραία, ένα “ρεσάλτο”, το οποίο είναι επανάληψη της προσπάθειας που έκανε προεκλογικά και έχασε».
Πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναχάσει επειδή «συγκρούεται με όλη την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, συγκρούεται με το ΠΑΣΟΚ, συγκρούεται ο κ. Τσίπρας μαζί μου, συγκρούεται με την κοινή λογική».

Στο μεταξύ, ο Βενιζέλος συναντήθηκε με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντ. Μανιτάκη. «Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει το έργο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και του Υπουργού και της πολιτικής ηγεσίας, γιατί βασικός μας στόχος είναι να γίνουμε, επιτέλους, μία κανονική χώρα -Άρα, το πρώτο που χρειαζόμαστε είναι ένα κανονικό κράτος, μαζί με μία κανονική κοινωνία, και μία κανονική οικονομία», δήλωσε.
Έστειλε μήνυμα στους δημόσιους υπαλλήλους, ότι «τους τιμάμε, ότι στηριζόμαστε σε αυτούς, ότι η μεγάλη τους πλειονότητα είναι άξιοι άνθρωποι, πιστοί στο καθήκον, είναι μικρές οι εξαιρέσεις» και πρέπει «να νοιώσουν ασφαλείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.