Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Ο Ανδρέας A. Παπανδρέου απαντά στο newsbomb


Μετά το δημοσίευμα του γνωστού ιστότοπου, ο Ανδρέας Α. Παπανδρέου απέστειλε έγγραφη απάντηση, η οποία και δημοσιεύθηκε.

«Κύριοι,
Σχετικά με το δημοσίευμα σας, υπό τη μορφή ανάρτησης, με τίτλο «Προβόπουλος, Αντρίκος Παπανδρέου κι ο συνδετικός κρίκος της Lazard», θέλω να σας πληροφορήσω ότι, ο Μπερτράν Πικάρ, τον οποίο γνωρίζω, είναι άλλο πρόσωπο από τον Ματιέ Πιγκάς, τον οποίον δεν γνωρίζω προσωπικά.
»Είναι προφανές ότι σας παρασύρει σε χονδροειδή ατοπήματα, αυτό που εσείς θεωρείτε ως έγκυρο, το "Olympia.gr" που συνήθως προβάλλει τις απόψεις του κ. Καμμένου, εθνικού «συνομωσιολόγου» και κατ' επάγγελμα συκοφάντη μου. Και αυτό, γιατί επίκειται η εκδίκαση της αγωγής μου εναντίον του στα τέλη Ιανουαρίου και κατά τη προσφιλή συνηθισμένη τακτική κατασκευάζονται πάλι νέα σενάρια συνομωσίας για τη δημιουργία κλίματος και αρνητικών εντυπώσεων σε βάρος μου.
»Μπορούσατε και οφείλατε ως δημοσιογράφοι, να είχατε εντοπίσει άμεσα το λάθος - καθώς Πικάρ και Πιγκάς είναι δύο διαφορετικά πρόσωπα- λάθος ωστόσο στο οποίο στηρίζεται η ευφάνταστη, ψευδής και συκοφαντική ανάρτηση σας.
»Αναμένω άμεσα τη δημόσια διόρθωση και συγγνώμη σας, εφόσον, όπως θέλω να πιστεύω, έχετε παρασυρθεί στο λάθος και δεν συμμετέχετε στη συνεχιζόμενη σκευωρία σε βάρος μου.
Ανδρέας Α. Παπανδρέου
Αναπληρωτής Καθηγητής
Πανεπιστήμιο Αθηνών
Αθήνα, 6 Ιανουαρίου 2013
Υ.Γ: Προς επιβεβαίωση του λάθους σας, σας αποστέλλω τον σύνδεσμο που παραπέμπει στον Μπερτράν Πικάρ και αποδεικνύει ότι πρόκειται για δύο διαφορετικά πρόσωπα, σημειώνοντας ότι:
α. Αυτή την απλή κίνηση οφείλατε να είχατε κάνει εσείς πριν να προχωρήσετε στην ανάρτηση του δημοσιεύματός σας.
β. Είναι τιμή μου που γνωρίζω και έχω συνεργαστεί με τον Μπερτράν Πικάρ, μια σημαντική προσωπικότητα της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας.
http://www.bertrandpiccard.com/eng/index.php».

Το άρθρο http://www.newsbomb.gr/apokalypseis/story/267877/i-antidrasi-kai-i-desmeysi-toy-antrikoy-papandreoy


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.