Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Αστεγοι (πολιτικά)... ενωθείτε!

Τελικά, ο διαγραφείς από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ, Οδυσσέας Βουδούρης φαίνεται ότι θα στραφεί και αυτός στην δημιουργία νέου πολιτικού φορέα.
Σε συνομιλία με δημοσιογράφο στο ραδιόφωνο του Alpha, ο Βουδούρης ρωτήθηκε τι θα κάνει στο εξής: «λέτε ότι είστε 200 άτομα, εσείς, ο κ. Πάρις Μουτσινάς, και είστε άστεγοι, θα βρεθείτε πιθανότατα εκτός ΔΗΜΑΡ θα μείνετε εκτός πολιτικής λογικής, καθώς ξεκαθαρίζετε ότι δεν θα πάτε στο ΣΥΡΙΖΑ, τι θα συμβεί, τι θα κάνετε»;
Ο βουλευτής υποστήριξε ότι «δεν είμαστε μόνο εμείς αστεγοι, άστεγο είναι το εγχείρημα της ΔΗΜΑΡ. Ο Φώτης Κουβέλης, η ηγεσία της Δημοκρατικής Αριστεράς μετατόπισε το κόμμα και άφησε άστεγο το εγχείρημα. Πρέπει να δημιουργήσουμε πολιτική κίνηση, έναν πολιτικό εγχείρημα, δεν ξέρω τι μορφή θα πρέπει να έχει, ούτε πως θα σχετίζεται με τη ΔΗΜΑΡ. Αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το συζητήσουμε αυτό, καθώς αυτό είναι μια απόφαση που πρέπει να ληφθεί συλλογικά».
Πόσα νεα κεντρο-αριστερα-σοσιαλδημοκρατικά μπορεί να αντέξει αυτή η κοινωνία; Στελέχη πρώτης -δεύτερης-τρίτης σειράς, βουλευτές πολιτευτές, διαφωνούντες, δυσαρεστημένοι...Άστεγοι (πολιτικά) ενωθείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.