Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ!



Το γράψαμε και το πρωί ο Καμμένος ενώνει τις "δυνάμεις" του με την Χρυσή Αυγή για να στήσουν κάλπη για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, αποδίδοντάς του ευθύνες για τον χειρισμό της λίστας Λαγκάρντ.

Όπως πολύ σωστά σημεώνει το SMART POST

 "Τρία χρόνια τώρα όλη η πολιτική και παραπολιτική Καμόρα της χώρας έχει σκυλιάσει εναντίον του. Αυτός είναι ο στόχος. Αυτόν φοβούνται. Γιατί κανένα κέντρο ή παράκεντρο εξουσίας δεν τον έλεγξε ποτέ. Ούτε τον ελέγχει.

Τον είπαν προδότη, δοσίλογο, Τσολάκογλου, έμμισθο broker. Ποιον; Αυτόν, που δεν σκέφτηκε την πάρτη του και αποφάσισε να επωμιστεί όλες τις ευθύνες όλων για να μην καταρρεύσει η χώρα και ζήσει το ολοκαύτωμα της βίαιης χρεοκοπίας.

Έριξαν άφθονο λάδι συνωμοσιολογίας στη δικαιολογημένη φωτιά αγανάκτησης του ελληνικού λαού για τα κακώς κείμενα στη χώρα του που μας οδήγησαν στο χείλος του γκρεμού.

Δηλητηρίασαν εσκεμμένα την ελληνική κοινή γνώμη με ψέμματα για τον ίδιο, την οικογένειά του, ακόμα και για τη μάνα του.

Ακούνε Παπανδρέου και βγάζουν αφρούς. Τους βλέπουμε κάθε μέρα να λυσσάνε στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στο internet. Τους εξοργίζει ό,τι κι αν κάνει. Τους εξοργίζει που υπάρχει. Με τα λάθη του, τα ελαττώματα του, αλλά Ανεξάρτητος. Με τις αρχές του, τις αξίες του, την πίστη του στην υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος που ποτέ δεν πρόδωσε.

Θα ήθελαν να πατήσουν ένα κουμπί και να εξαφανιστεί. Για ΟΛΑ αυτός τους φταίει.

Αυτόν φοβούνται.

Η πολιτική και παραπολιτική Καμόρα της χώρας αποκαλύπτεται.

Δείχνει την γύμνια της.
Τον φόβο της". http://www.smartpost.gr/%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%BF%CF%85-%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%8E/

Δικό μας σχόλιο: Ότι και να κάνετε ΔΕΝ θα τον σταματήσετε. Ότι και να κάνετε ΔΕΝ θα σας Φοβηθεί... ΕΣΕΙΣ να φοβάστε... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.