Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΞΥΝΙΔΗΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Διάβασα άρθρο του Νίκου Παπανδρέου στην Οικονομική Επιθεώρηση που τελειώνει με το ερώτημα του "αν και πότε θα βρεθεί το πολιτικοκοινωνικό κίνημα-όχημα, που θα πάρει τη θέση του (ΠΑΣΟΚ) και θα εκφράσει τις ανάγκες της πλειοψηφίας.". Η απάντηση είναι απλή. ´Οταν θα υπάρξει πολιτικό πρόσωπο ή πολιτικός σχηματισμός που θα δείξει, θα κατονομάσει και θα περιγράψει το βαθύ κράτος στην Ελλάδα. Μέχρι σήμερα ούτε το ΚΚΕ έχει τολμήσει να το κάνει. Το βαθύ κράτος της Ελλάδας δεν έχει πηλίκιο, δεν έχει σύμβολα, δεν έχει πρόσωπο.

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Νικος Παπανδρέου: Η πτώση του ΠΑΣΟΚ και η πολιτική ανωμαλία


Το μεγάλο προοδευτικό κόμμα διαλύθηκε και τα ιμάτιά του μοιράστηκαν στα πολιτικά άκρα, τα οποία φούσκωσαν και έτσι παραμορφώθηκε η κοινωνία
Τώρα που δεν υπάρχει πια μεγάλο ΠΑΣΟΚ και η ομαλότητα διακυβεύεται
και οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις έχουν μπει στον πάγο


Το βίντεο-κλιπ «Έξταση» (με τη συγκεκριμένη ορθογραφία) ξεκινάει με εικόνες από κρεμάλες, έξω από τη Βουλή. Συνεχίζει με μούντζες από το πλήθος, από την οπτική γωνία των «Αγανακτισμένων». Ως μουσικό κομμάτι είναι έξοχο, το στήσιμο καλλιτεχνικό και τα πρόσωπα των «ράπερ» μοιάζουν να προέρχονται από τη λαϊκή τάξη .Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα ξένα βίντεο-κλιπ, με τη διαφορά ότι οι εικόνες είναι αληθινές και όχι στημένεςγια τις ανάγκες του τραγουδιού.

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ : 4 Οκτώβρη - Από το 2009 στο 2013

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής με ένα κείμενο ποταμό επιχειρεί ένα απολογισμό της κρίσιμης περιόδου 2009-2013

Αν ζούσαμε σε μία Δημοκρατία που θα σεβόταν τη συνταγματική πρόβλεψη για εκλογές κάθε τέσσερα χρόνια, όπου η εκάστοτε αντιπολίτευση δεν θα ζητούσε εκλογές από την επομένη, όπου ο πρωθυπουργός «άστο για αργότερα» (πχ ΝΔ) επιδίωκε πρόωρες εκλογές χωρίς να επικαλείται κανένα λόγο, απλώς για να αποφύγει την προσωπική συντριβή και η αντιπολίτευση (π.χ.ΠΑΣΟΚ) έτριβε τα χέρια της, όπου αργότερα κάποιοι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στην πιο κρίσιμη καμπή της χώρας παρείχαν ψήφο εμπιστοσύνης με τον όρο να παραιτηθεί ο εκλεγμένος Πρωθυπουργός (για να έλθει άραγε ποιος;), αλλά κυρίως αν δεν έσκαγε η βόμβα της άμεσης διαχείρισης του συσσωρευμένου επί δεκαετίες οικονομικού αλλά και πολιτικού και κοινωνικού χρέους με τον κίνδυνο της άμεσης χρεοκοπίας, τότε την Κυριακή θα είχαμε εκλογές, αφού θα συμπληρωνόταν η κανονική τετραετία 2009-2013...

ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.


Του Αλέκου Στάμου


Όχι ότι πρέπει να εντυπωσιαζόμαστε. Έτσι ήταν πάντα, έτσι είναι και σήμερα οι φασίστες, οι ακροδεξιοί, οι "εθνικιστές", με ελάχιστες εξαιρέσεις. Θρασύδειλοι και τζάμπα μάγκες. Κουτσαβάκια της χειρότερης κατηγορίας.Δεν πιστεύουν σε ιδεολογία, δεν έχουν ιδεολογία. Παρακρατικοί με κονέ, στις παρυφές ίσως και στα ενδότερα του κράτους, επίορκους δημόσιους λειτουργούς.

Ο φασισμός είναι το πρόσχημα που τους δινει το "διαβατήριο" στην κοινή αξιόποινη δράση, στην αυθαιρεσία, στη βία, στην κλοπή, στους εκβιασμούς, στο νταβατζηλίκι.

Gap to the point again..

Με δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου παρενέβη για το θέμα της κατάργησης της " Διαύγειας"

Αναλυτικά, η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου έχει ως εξής [ysterografa.gr]:

"Η διαφαινόμενη απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει την υποχρεωτική ανάρτηση των αποφάσεων της Κυβέρνησης και της Διοίκησης στην ιστοσελίδα της Διαύγειας, προκαλεί το περί δικαίου αίσθημα.
Και τούτο, γιατί μια τέτοια απόφαση επιφέρει πλήγμα στη Δημοκρατία και τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών. Βάλει ευθέως εναντίον της διαφάνειας, της λογοδοσίας, της συμμετοχής του πολίτη στη λήψη των αποφάσεων που τον αφορούν.Καταργεί μια βασική δημοκρατική κατάκτηση αποτέλεσμα αγώνων, που αποτέλεσε και εντολή του Ελληνικού λαού στις εκλογές, στις 4 Οκτώβρη 2009.
Η Διαύγεια απαντά στην ανάγκη να περάσουμε ταχύτατα στην ψηφιακή εποχή στην Δημόσια Διοίκηση. Πράγμα αναγκαίο, εάν θέλουμε να ξεφύγουμε επιτέλους από την πολυνομία, την επικάλυψη αρμοδιοτήτων, τις αθέμιτες αποφάσεις που πολλές φορές υποκρύπτουν πελατειακές εξαρτήσεις ή ακόμα και διαφθορά, καθώς και τον κρατικό συγκεντρωτισμό.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Μιχάλης Καρχιμάκης ; " θεσμοθετείται με νόμο η ληστεία του δημοσίου σε βάρος του πολίτη ."

Με το σχέδιο νόμου για τον φόρο ακινήτων ,στο άρθρο 9 που αναφέρεται στην εξόφληση φόρου με μεταβίβαση ακινήτου ,νομιμοποιείται η ληστεία του δημοσίου σε βάρος του πολίτη.
Ειναι λοιπόν ανεπίτρεπτο να επιθυμεί ο πολίτης που οφείλει στην εφορία ένα ποσόν  που αδυνατεί να το πληρώσει ,να μεταβιβάζει οπως ονομος προβλέπει το ακίνητο  του στο δημόσιο προκειμένου να από πληρώσει την οφειλή του ,και εάν το ακίνητο
αξίζει περισσότερο από την οφειλή ,το ελληνικό δημόσιο να μην του επιστρέφει την διάφορα ,μεταξύ του ύψους της οφειλής και της αξίας του ακινήτου .

Εδώ λοιπόν μιλάμε για αναγκαστική ληστεία σε βάρος του πολίτη και της ιδιοκτησίας του.

Συνέντευξη Μιχάλη Καρχιμάκη στο περιοδικό Crash στον δημοσιογράφο Σπύρο Νάνο

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πρόσφατα εξαπολύσατε νέα επίθεση προς τον διοικητή τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλο μιλώντας για συγκάλυψη από πλευράς του σε αγοροπωλησίες  οι οποίες όπως είπατε «εξανέμισαν δισεκατομμύρια ευρώ των Ελλήνων φορολογουμένων».
Σας δίνω την πληροφορία όπως ακριβώς την πήρα και εγώ και το σύνολο του Ελληνικού λαού. Περίπου 207 δισ. ευρώ μαύρο χρήμα έχουν μεταφερθεί από την Ελλάδα στο εξωτερικό από το 2003 έως σήμερα όπως δήλωσε υπεύθυνα  σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «Ντερ Σπίγκελ» ο Ρέιμοντ Μπέικερ, πρόεδρος της αμερικανικής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Παγκόσμια Οικονομική Ακεραιότητα (Global Financial Integrity). Με τι ασχολείται ο κ. Μπέικερ; Με την διερεύνηση των διεθνών διαδρομών του μαύρου χρήματος, εγκληματικές ενέργειες, διαφθορά (μίζες κ.λπ.) και φοροδιαφυγή. Και συμπληρώνει στην συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό, « αν αυτά τα χρήματα είχαν διακινηθεί στην Ελλάδα θα ωφελούνταν πολύ οι εγχώριες επιχειρήσεις» τονίζοντας μάλιστα πως μια οικονομική κρίση όπως αυτή στην Ελλάδα αποτελεί ιδανική περίπτωση για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος όπου εγκληματίες επενδυτές θα μπορούσαν να αγοράσουν ακίνητα σε προσιτές τιμές, ποντάροντας ότι σε δέκα ή δεκαπέντε χρόνια θα έχει αυξηθεί η αξία τους. 

Παπανδρέου: Απαιτώ ενίσχυση και συνταγματική κατοχύρωση της Δι@ύγειας!

Από το Γραφείο του Γ. Παπανδρέου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Η διαφαινόμενη απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει την υποχρεωτική ανάρτηση των αποφάσεων της Κυβέρνησης και της Διοίκησης στην ιστοσελίδα της Διαύγειας, προκαλεί το περί δικαίου  αίσθημα.
Και τούτο, γιατί μια τέτοια απόφαση επιφέρει πλήγμα στη Δημοκρατία και τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών. Βάλει ευθέως εναντίον της διαφάνειας, της λογοδοσίας, της συμμετοχής του πολίτη στη λήψη των αποφάσεων που τον αφορούν.

Πρωθυπουργ​ός Γ.Παπανδρέ​ου,Ιούνιος 2010: «Η Δι@ύγεια αφορά στην καρδιά της Δημοκρατία​ς μας-Αλλάζο​υμε τον τρόπο άσκησης εξουσίας»


Τι είχε πει ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στη Βουλή σε ομιλία του στις 30/6/2010 για το σχέδιο νόμου του Προγράμματος «Δι@ύγεια»
«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, το ΠΑΣΟΚ, στις πρόσφατες εκλογές, δεσμεύτηκε απέναντι στους πολίτες, να προχωρήσει σε εκείνες τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος. Αλλαγές, που θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητες. Αλλαγές, που θα έπρεπε να έχουν γίνει πράξεις εδώ και πολύ καιρό.

Πεταλωτής:Τεράστιες οι ευθύνες Σαμαρά για το κλίμα μίσους όταν σήκωνε το αντιμνημονιακό μπαϊράκι

Ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΠαΣοΚ και πρώην υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Πεταλωτής, μίλησε σήμερα στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και την Νόνη Καραγιάννη. Μεταξύ άλλων, είπε
-Το πρόβλημα είναι ότι προβλήθηκε ή άφησε η ίδια η κυβέρνηση να καλλιεργηθεί μία προσδοκία ότι έχει τελειώσει η Χρυσή Αυγή. Όταν ο κ. Σαμαράς  -όντας στο εξωτερικό-, δηλώνει ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στη φυλακή, ενώ δεν βρισκόταν -ήταν ούτε καν προσωρινά κρατούμενη, ήταν κρατούμενη στη ΓΑΔΑ, απλώς για να απολογηθούν-, τότε νομίζω είναι ευθύνη των πολιτικών και στη συγκεκριμένη περίπτωση της κυβέρνησης, να δίνει τις σωστές διαστάσεις»

Η “αγανακτισμένη” και τα 145.000

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ  συνελήφθη αργά το βράδυ της Τετάρτης από αστυνομικούς της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων η καταζητούμενη Θέμις Σκορδέλη, υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες εκλογές και υπόδικος για ρατσιστική επίθεση. Η Σκορδέλη είχε εμφανιστεί ως «αγανακτισμένη κάτοικος» στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και τον Ιούνιο του 2012 κατέβηκε ως υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή στην Α΄Αθηνών. Σε αστυνομική έρευνα που έγινε στο σπίτι της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σημειώσεις με ονόματα, διευθύνσεις και άλλα στοιχεία μεταναστών, έντυπο υλικό της Χ.Α. και το ποσό των 145.000 ευρώ.

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ...

Δεν είναι ότι δεν το περιμέναμε, αλλά να η επιβεβαίωση!

Με την τροποποίηση  στο άρθρο 20 παρ. 4. Η παρ. 2 άρθρου 4 Ν. 3861/2010 αντικαθίσταται ως εξής:
«2. Με εξαίρεση τις πράξεις της προηγούμενης παραγράφου, οι λοιπές πράξεις του άρθρου 2 ισχύουν από την ανάρτηση τους στο Διαδίκτυο κατά τα οριζόμενα στον παρόντα νόμο, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά σε ειδικές διατάξεις ή στις ίδιες τις πράξεις».--
Διαβάστε την τροπολογία εδώ

Ουσιαστικά λοιπόν, με την τροπολογία αυτή ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ την ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αφού παρέχεται η δυνατότητα στην εκδούσα αρχή της απόφασης να αυτοεξαιρείται από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Και από όσο είδαμε υπήρξε διαβούλευση -για να τηρούμε και το τυπικό- μιας μέρας...
Και μετά μιλούν για μεταρρυθμίσεις; Αυτοί που γκρεμίζουν όλα όσα με επίπονες προσπάθειες και κόπο κατάφερε να θεσμοθετήσει η κυβέρνηση Παπανδρέου; Αυτή θα είναι η Νέα Ελλάδα του Σαμαρά; Κι ο αντιπρόεδρός του συμφωνεί με αυτή την...επιστροφή στο παρελθόν;

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Νάνος Βαλαωρίτης: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιους δαίμονες, τέτοια τέρατα που φτύνουν μίσος και εκδίκηση»

O λογοτέχνης Νάνος Βαλαωρίτης σχολίασε με το δικο του τρόπο την αποφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη, Μίχου και Παναγιώταρου, εκφράζοντας τον φόβο και τον αποτροπιασμό του για την ακροδεξιά οργάνωση, ενώ χαρακτήρισε τα μέλη της ως «οργανωμένους δαίμονες, βλοσυρά τέρατα που φτύνουν μίσος και εκδίκηση».

O Σαμαράς ο εξολοθρευτής των άκρων

 Μετά από το απίστευτο φιάσκο στο οποίο εξελίσσεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ο Σαμαράς εξέφρασε την «πολιτική βούληση να συντρίψει τον εξτρεμισμό» όπως είπε, μιλώντας στην Ουάσιγκτον χθες το απόγευμα, σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών Πιτερσον σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Στην αμερικανική εκδοχή του για τα δύο άκρα, ο  Αντώνης Σαμαράς, προσδιόρισε  ως το άλλο άκρο τους αντιευρωπαιστές.

«Συντρίβουμε τον εξτρεμισμό, έχουμε σαν κυβέρνηση την πολιτική βούληση, πάντα με σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής έχει οδηγηθεί στην φυλακή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στην εκδήλωση του Ινστιτούτου, συνδέοντας παράλληλα την οικονομική κρίση με την «ενίσχυση του λαϊκισμού και του εξτρεμισμού». «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε και το άλλο άκρο που μιλάει για έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ», συμπλήρωσε.

Το ξεθώριασμα(;) της Χρυσής Αυγής

Από καιρό γράφαμε και προειδοποιούσαμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια επικίνδυνη οργάνωση, που δεν έχει σχέση με καμιά "αντισυστημική" καμιά αντιμνημονιακή πολεμική.
Η Χ.Α όπως όλα τα νεο-φασιστικά κόμματα χρησιμοποίησε τα "όπλα " της δημοκρατίας για να εισέλθει στη Βουλή. Στόχος όλων αυτών είναι πάντα η εξουσία για να καταλύσουν στη συνέχεια κάθε θεσμό.
Πολλά είναι τα ερωτήματα  που προέκυψαν  από τις εξελίξεις.
Το πρώτο είναι γιατί ο υπουργός κρατούσε στο συρτάρι τόσο σοβαρά επιβαρυντικά στοιχεία για τη δράση της οργάνωσης;
Περίμενε να βάψει τα χέρια της με ..."ελληνικό "  αίμα;
Μήπως,  η Χ.Α αντί για "αντισυστημική" βόλευε εξαιρετικά το Σύστημα;
Τι είναι αυτό που τους αναγκάζει να την ξεφορτωθούν τώρα.ή μήπως τους παρέχει μια ακόμα υπηρεσία;

ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

του Κώστα Τάτση


Η σύλληψη των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής για εγκληματικές ενέργειες, τις οποίες αποδεδειγμένα έχουν σχεδιάσει και εκτελέσει, αποτελεί οπωσδήποτε  ένα πολύ θετικό βήμα.

Ένα αναγκαίο βήμα σε μια δημοκρατία. Χωρίς ενδοιασμούς και μισόλογα, <<ναι μεν αλλά>>.

Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι η συζήτηση που έχει ανοίξει σχετικά με το τι οδήγησε ένα μέρος της κοινωνίας να υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή είναι σε μεγάλο βαθμό υποκριτική, εξυπηρετεί απλά ορισμένα μικροκομματικά συμφέροντα και εκφράζει λογικές προηγούμενων δεκαετιών.

Το γιατί είναι υποκριτική είναι εύκολο να το συμφωνήσουμε βασιζόμενοι σε κάποιες απλές παραδοχές.

Οι "μη" ομαλές διαπραγματεύσεις με την Τρόικα

H Ελλάδα ξεκίνησε συνομιλίες με τους διεθνείς επιθεωρητές της Τρόικας την Κυριακή ετοιμάζοντας το πεδίο για ένα τρίτο πακέτο διάσωσης για τη χώρα, ακόμη και αν ανώτεροι αξιωματούχοι στην Αθήνα επεσήμαναν τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης μετά από χρόνια βαθιάς ύφεσης. Οι συζητήσεις έρχονται εν μέσω πολιτικών εντάσεων στην Αθήνα , που θα μπορούσαν να δοκιμάσουν την εύθραυστη δι-κομματική κυβέρνηση της χώρας.

Μετά από μια συνάντηση που διήρκεσε σχεδόν τέσσερις ώρες με ανώτερους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας , και τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ανώτερος αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών δήλωσε ότι οι αρχικές συζητήσεις επικεντρώθηκαν σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της εκτέλεσης του προϋπολογισμού του 2013 .

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ο 10λογος του «δημοκράτη» που είναι φασίστας και δεν το ξέρει …και ένα υστερόγραφο



1. Κάνοντας αστειάκια και ειρωνικά σχόλια όχι για όσα λέει, αλλά για την εμφάνιση της κόρης του Μιχαλολιάκου αποδεικνύεις ότι έχεις τα ίδια μυαλά με αυτήν

2. Φωνάζοντας στην αντιφασιστική κατά της βίας διαδήλωση «ο λαός δεν ξεχνά τους φασίστες τους κρεμά» και «φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες» αν δεν το έχεις καταλάβει παρουσιάζεις ίδιο σουρεάλ θέαμα με αυτό που παρουσιάζει ο Μιχαλολιάκος όταν μιλάει κατά της «κατοχικής κυβέρνησης» χαιρετώντας ναζιστικά

Παππάς αγανακτισμένος πολίτης το 1997: «Έπρεπε να αυτοκτονήσετε κ. Πάγκαλε»


Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΣΤΟ STAR

Στρατηγό έκανε η ΝΔ το 2005 τον χουντικό πατέρα του Χρήστου Παππά !

O πατέρας του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παππάς, συνεργάτης του δικτάτορα Παπαδόπουλου, το 1975 αποστρατεύθηκε στα πλαίσια της αποχουντοποίησης του στρατού. Ομως, το 2005 η κυβέρνηση της ΝΔ τον αποκατέστησε δίνοντάς του τον βαθμό του αντιστράτηγου.

Η ασύλληπτη ιστορία δημοσιεύθηκε στο candianews: Ηλίας Παππάς, πατέρα του υπαρχηγού της ΧΑ. Ήταν από τους στενούς συνεργάτες του δικτάτορα Παπαδόπουλου, διώχτηκε από το στρατό στη μεταπολίτευση, αλλά το 2005 αποκαταστάθηκε στο βαθμό του αντιστρατήγου, από την κυβέρνηση Καραμανλή!

Όταν ο Σαμαράς φλέρταρε με τον ρατσισμό και προωθούσε την ακρότητα κατά των μεταναστών

Διαβάζω ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δήλωσε, από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται, ότι «σαν πρωθυπουργό με ενδιαφέρει η ενότητα. Δεν έχεις δικαίωμα να μισείς π.χ. τον άλλο, να πιστεύεις στη βία, να είσαι ρατσιστής, να προωθείς την ακρότητα. Γιατί τότε θα βρεις απέναντί σου τους Ελληνες, όπως έγινε τις τελευταίες ημέρες στην πατρίδα».