Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Kαρχιμάκης : ΜΕ ΜΙΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΠΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΡΛΕΟΝΗΔΩΝ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟ.


Αποποινικοποίησαν την συμμετοχή των μελών του Νομικού Συμβουλίου του κράτους,για την συνεργεία τους στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου ,με νομο,ενω εκκρεμούσε  σε βάρος τους πρόταση εισαγγελέα προς το συμβούλιο εφετών να παραπεμφθούν σε δική ,με το αδίκημα της απιστίας περι την υπηρεσία .

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Με κάνεις εμένα Πρωθυπουργό;




Διαβάζουμε στο  www.matrix24.gr  ότι "Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα γίνει «πρωθυπουργός»! Έστω και για μία… μέρα.

Ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα «πρωθυπουργεύσει» στις 8 Αυγούστου, λόγω του ταξιδιού του Αντώνη Σαμαρά, στις ΗΠΑ, όπου θα έχει συνάντηση με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Kοιτα Μιχάλη μου......

το χάλι μας...κι ας τα μπερδέματα...που λέει και το γνωστό τραγουδάκι.
Ο γνωστός -πρώην αδιάβαστος - νυν ο πιο καλός ο μαθητής-Μιχάλης Χρυσοχοϊδης έχει ενσκύψει στο κυβερνητικό έργο και χαρακτηρίζει ανιστόρητους και επιζήμιους  όσους υποστηρίζουν την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. 

Καρχιμάκης : Mόνο με Σύγκρουση αντιμετωπίζονται τα Συστήματα που διατηρούν σε Υψηλά επίπεδα τις Τιμές ενώ τα Εισοδήματα Μειώνονται

Ενω η οικονομική κρίση ,η μεγάλη ανεργία ,και οι περικοπές μισθών περιορίζουν τα διαθέσιμα ΕΙΣΟΔΉΜΑΤΑ
Τα ελληνικά νοικοκυριά υφίστανται ακόμα μια αφαίμαξη ,πληρώνοντας πολυ ακριβά βασικά καταναλωτικά είδη ,και ενω ΜΕΙΏΝΟΝΤΑΙ τα ΕΙΣΟΔΉΜΑΤΑ οι ΤΙΜΈΣ είτε δεν ΜΕΙΏΝΟΝΤΑΙ  είτε σε πολλές περιπτώσεις ανεβαίνουν αναιτιολογητα.


Αιτία ;η έλλειψη πραγματικού ανταγωνισμού,η λειτουργία ατυπων ΚΑΡΤΈΛ ,και η ανυπαρξία ελεγκτικών μηχανισμών ,σε ΌΛΟ το φάσμα της διακίνησης και της εμπορίας καταναλωτικών αγαθών.
Έτσι ορισμενος αριθμός μεγάλων επιχειρήσεων λυμαίνονται την αγορα και αποκομίζουν υπερκέρδη

έτσι, για την αλητεία...

δική του η εισφορά αλληλεγγύης...

δική του η ανεξαρτητοποίηση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής 

δικός του ο «Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος» 

δική του η Υπηρεσία «Εσωτερικών Υποθέσεων» στο Υπ. Οικονομικών με σκοπό την αποκάλυψη επίορκων δημοσίων υπαλλήλων

δικό του το Ειδικό Τμήμα Ανάκτησης Περιουσιακών Στοιχείων και Κεφαλαίων που προέρχονται από εγκληματικές δραστηριότητες 

δική του η άρση του τραπεζικού απορρήτου 

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Kαι ο Πάρις στις επάλξεις!!!

Μετά την "επανάσταση" της Τζάκρη που δεν υπερψήφισε τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ κατηγορώντας με πρωτοφανή σφοδρότητα τον πρωθυπουργό για ξεπούλημα της χώρας, ακολούθησε ο (πρώην;) στενός συνεργλατης του ίδιου του Βενιζέλου, ο Πάρις Κουκουλόπουλος.

Ο Κουκουλόπουλος αφού είχε δημιουργήσει αίσθηση με τη διαφωνία του στο άρθρο για τη δημοτική αστυνομία στο πολυνομοσχέδιο, επανήλθε στα χαρακώματα αυτή τη φορά στη συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα, όπου μίλησε για όλα όσα τον έχουν ενοχλήσει από την κρίσιμη βραδιά της ψηφοφορίας για το πολυνομοσχέδιο. 

Η Θοδώρα πήρε τ' όπλο της

Με επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού και της τρόικας, δικαιολόγησε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρα Τζάκρη, το «παρούσα» κατά την ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή, στην τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ.

H ιδιόμορφη διακυβέρνηση Σαμαρά...

Όπως ανακοινώθηκε από το Μαξίμου ο Σαμαράς κατά το ταξίδι του στην Ουάσιγκτον για το ραντεβού με τον Μπαράκ Ομπάμα θα κάνει και μια στάση στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να συναντηθεί με την σιδηρά κυρία του ΔΝΤ, την Κριστίν Λαγκάρντ.
Επίσης, διευκρινίστηκε ότι στο πρωθυπουργικό Gulfstream μαζί του δεν θα είναι ούτε ο αντιπρόεδρος και υπουργός εξωτερικών, Βενιζέλος, ούτε ο υπουργός οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, όπως τα κατά καιρούς σενάρια ήθελαν.

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Αρβελερ: Στην Ελλάδα απέμεινε ο Εθνικός Υμνος....

Στις μεγάλες πληγές της χώρας, στην κρίση και την νοοτροπία του Έλληνα, στον εμφύλιο που συνεχίζει να μαστίζει τον τόπο και στον μεγάλο της φόβο, που δεν είναι άλλος από την Χρυσή Αυγή, αναφέρθηκε η ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ σε συνέντευξη της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 4-7-2011



Αυτοί που τότε πανηγύριζαν στη Βουλή για τους προπηλακισμούς (ο κ. Τσίπρας ευθέως μας έλεγε περιχαρής ότι "δεν θα τολμάτε να βγείτε από τα σπίτια σας") σήμερα παραπονιούνται για τις προσωπικές επιθέσεις από τους φασίστες. Την ημέρα εκείνη η φοιτητιώσα νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ (μην "καρφωθούν" και οι "μεγάλοι" στην μικρή μας πόλη) χέρι - χέρι με το τότε εκκολαπτήριο των φασιστών, τη ΣΠΙΘΑ και τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. Θέλουν να ξεχάσουμε το τότε και να δούμε το τώρα. Θα το κάνουμε. Γιατί εμείς δεν θεωρούμε ότι δημοκράτης είσαι αλά κάρτ.

Δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε κ. Παυλοπουλε


της Μαρίας Ξηρού*
                            
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ……………
Επικεφαλής Eurostat: Έτσι μας κορόιδευαν την περίοδο 2004-2009 οι Έλληνες με το χρέος
Κάθε φορά που ζητούσαμε από τις Ελληνικές Αρχές να εξηγήσουν κάποια ακατανόητα ή αμφίβολα στοιχεία, λαμβάναμε την επίσημη απάντηση ότι τα δεδομένα ήταν σωστά. Δεν ήμασταν σε θέση να αποδείξουμε το αντίθετο. Αυτό το κενό στη νομοθεσία καλύφτηκε μόνο το 2010. Και θυμάμαι καλά ότι ο Ζ. Κ. Γιουνκέρ είχε παραδεχτεί ότι ήταν μεγάλο λάθος το ότι δε είχε η Eurostat αυτή τη δυνατότητα από το 2005. Στην έκθεσή της, το 2010, η Επιτροπή εμφανίσθηκε πολύ αυστηρή. Δήλωσε κατηγορηματικά ότι η Ελλάδα είχε εσκεμμένα παραδώσει εσφαλμένα στοιχεία. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο αυτές οι εκφράσεις είναι ασυνήθιστες στο στόμα της Επιτροπής!

Στέφανος Παραστατίδης :Η πτώση του Γιώργου, με τη θέλησή του, είναι μία άδικη στιγμή για την ίδια την Ελλάδα


1981. Δεν είχα κλείσει τα οκτώ μου χρόνια, όταν το ΠΑΣΟΚ ήρθε για πρώτη φορά στην εξουσία. Δε θυμάμαι πολλά· οι δρόμοι γεμάτοι κόσμο, ιαχές, κόρνες, και μια ελπίδα ξεχωριστά ζωγραφισμένη σε κάθε πρόσωπο. Ήμουν εκστασιασμένος. Δεν ήξερα γιατί. Μου άρεσε αυτή η φασαρία χαράς, μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο κουνούσε τα χέρια του ο Ανδρέας. Ένας μαέστρος στο κέντρο ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου, αυτό ήταν, είμαι σίγουρος πια.
Ήταν ωραία κείνα τα χρόνια. Παιχνίδι, Ιούλιος Βερν, τυρογαριδάκια.

ΝΑ'ΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚ​Ι (χθες Χατζηνικολ​άου-κολλητ​ός Κουρή, σήμερα Καραμανλικ​οί και σια)

Αντιγράφουμε την "είδηση" : parapolitika.gr "Φάκελος Παπανδρέου" στο γραφείο του Καραμανλή
 
Υπό πλήρη μυστικότητα συλλέχθηκαν νέα στοιχεία για τον πρώην πρωθυπουργό  
Πολύ σοβαρά στοιχεία  για την περίοδο της  πρωθυπουργίας Παπανδρέου  φαίνεται   ότι περιήλθαν εσχάτως  σε γνώση του  Κ.  Καραμανλή  από ορισμένους συνεργάτες  του.   Πέραν των όσων αναφέρονται για τις συνθήκες  υπαγωγής  της  χώρας στην τρόικα των δανειστών ,

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Κουβέλης: Υπήρχε σχέδιο Σαμαρά για εκλογές – Δίγλωσσος ο Βενιζέλος

Λάβρος  κατά των πρώην «συγκατοίκων» του στην τρικομματική κυβέρνηση  είναι  σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, αποκαλύπτοντας ότι υπήρχε σχέδιο εκλογών την περίοδο της κυβερνητικής κρίσης και υποστηρίζοντας ότι υπήρχε διγλωσσία από πλευράς του Βαγγέλη Βενιζέλου