Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

Kαι ο Πάρις στις επάλξεις!!!

Μετά την "επανάσταση" της Τζάκρη που δεν υπερψήφισε τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ κατηγορώντας με πρωτοφανή σφοδρότητα τον πρωθυπουργό για ξεπούλημα της χώρας, ακολούθησε ο (πρώην;) στενός συνεργλατης του ίδιου του Βενιζέλου, ο Πάρις Κουκουλόπουλος.

Ο Κουκουλόπουλος αφού είχε δημιουργήσει αίσθηση με τη διαφωνία του στο άρθρο για τη δημοτική αστυνομία στο πολυνομοσχέδιο, επανήλθε στα χαρακώματα αυτή τη φορά στη συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα, όπου μίλησε για όλα όσα τον έχουν ενοχλήσει από την κρίσιμη βραδιά της ψηφοφορίας για το πολυνομοσχέδιο. 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για κυβερνητικές αστοχίες και επιτέθηκε κατά του Μπαλτάκου, ο οποίος το βράδυ της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου είχε προειδοποιήσει όλους τους βουλευτές πως αν καταψηφίσουν,  θα γίνουν πρόωρες εκλογές τον Αύγουστο. Έτσι, ο Κουκουλόπουλος έκανε λόγο για λεονταρισμούς περί πρόωρων εκλογών από "πρόσωπα που ο θεσμικός τους ρόλος θα έπρεπε να θέτει αυτοπεριορισμό".

Στο στόχαστρο του Κουκουλόπουλο μπήκε και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας για τον οποίο άφησε αιχμές,  πως άμεση πολιτική προτεραιότητα είναι η "αποτσαροποίηση" της πολιτικής ατζέντας στη χώρα και σημείωσε ότι δεν είναι δυνατόν να περνούν όλα από την κρισάρα του υπουργείου Οικονομικών. 

Έστειλε επίσης ένα μήνυμα με αποδέκτες την κυβέρνηση και τον Στουρνάρα,  λέγοντας  πως οι βουλευτές δεν θα κουραστούν "να λένε στους ξεκούραστους τεχνοκράτες πως πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας δεν θα γίνουν δεκτοί". 

Πάντως, ο Κουκουλόπουλος αν και χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα πολλοστή πράξη συντεταγμένης ήττας της ελληνικής πολιτείας, ξεκαθάρισε πως θα το υπερψηφίσει τελικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.