Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Σκανδαλίδης: θετικό το κάλεσμα του Προέδρου


Ο Κώστας Σκανδαλίδης ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα συσπείρωσης που απηύθυνε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος, κατά τη συνεδρίαση της Γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου. 

Με μία σύντομη ανακοίνωση, ο ανεξάρτητος βουλευτής Α' Αθήνας τονίζει ότι είναι αυτονόητη η ενεργός συμμετοχή και συμβολή του, με τις προτάσεις και τις θέσεις του στην πορεία προς το Συνέδριο του κόμματος, τον Φεβρουάριο.

«Θεωρώ εξαιρετικά αναγκαίο και θετικό το κάλεσμα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την επανασυσπείρωση χωρίς προαπαιτούμενα όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στην προοπτική της παράταξής μας εν όψει του κρίσιμου Συνεδρίου.

Είναι χρέος μας να οργανώσουμε ένα γνήσιο, ανοιχτό, αντιπροσωπευτικό και δημοκρατικό Συνέδριο που θα γίνει αφετηρία για την ανασύνταξη του ευρύτερου δημοκρατικού και προοδευτικού χώρου. Είναι αυτονόητη η ενεργός συμμετοχή και συμβολή μου, με τις προτάσεις και τις θέσεις μου σ'αυτή την πορεία» τονίζει ο Σκανδαλίδης, ο οποίος διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ τον περασμένο Νοέμβριο, μετά την καταψήφιση του τρίτου Μνημονίου.

Ο Σκανδαλίδης είχε  επανεγγραφεί στην τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ, καθώς κατά δήλωσή του "κανείς δεν μπορεί να του κόψει τη διαδρομή στο Κίνημα", αλλά κατά τα φαινόμενα οι περιπλανήσεις απέβησαν άκαρπες και μετά την θετική εξέλιξη της λίστας προοιωνίζονται και άλλες αφίξεις και επαναπατρισμοί....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.