Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Μανώλης: «Θα δώσω χωρίς ανταλλάγματα και την ψυχή μου»

 

Τελικά, η μεγαλοψυχία μερικών εντός (και στα πέριξ) του κοινοβουλίου δεν έχει όρια... Άλλοι συμμαχουν ή δίνουν τη ψυχή τους στο διάβολο (για το καλό της χώρας πάντα) και μαζί τους ο πρώην βουλευτής  ΑΝΕΛ, Γιάννης Μανώλης  ανακοίνωσε την προσχώρησή του στον πολιτικό φορέα «Ελλήνων Πρωτοβουλία», δηλώνοντας ότι αν και δεν είναι ούτε ακαδημαϊκός, ούτε πολύ νέος, αποφάσισε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του φορέα, δίνοντας και την ψυχή του χωρίς ανταλλάγματα.
Υπενθυμίζουμε ότι ο φορέας (όπως είναι του συρμού πλέον) ιδρύθηκε την περασμένη Τρίτη από στελέχη και βουλευτές που είχαν αποχωρήσει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.



Ο Μανώλης τόνισε ότι «θα δώσω χωρίς ανταλλάγματα και την ψυχή μου, ως απλός στρατιώτης, σε μια κίνηση που έχει στόχο να δώσει λύσεις στα αδιέξοδα μιας χώρας ισοπεδωμένης από ένα απαξιωμένο αρχηγοκεντρικό πολιτικό σύστημα, στο οποίο ο βουλευτής δεν έχει άποψη, ούτε στο κόμμα, ούτε στη Βουλή».

Επίσης, υποστήριξε ότι μετά από τόσα χρόνια στον συνδικαλισμό και την πολιτική, δεν τον ενδιαφέρει να αποκτήσει μετοχές εξουσίας σε ακόμη ένα πολιτικό κόμμα, αλλά να γίνει «συμμέτοχος και κοινωνός σε μια πατριωτική πρωτοβουλία ελπίδας».

Όπως είχαμε προαναγγείλει,  σε περίπου ενάμιση μήνα το forum (και αυτό) αναμένεται να μετεξελιχθεί σε πολιτικό σχηματισμό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το κόμμα που θα σχηματιστεί, με βάση τις συζητήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν θα έχει ηγεσία κατά τα παραδοσιακά πρότυπα, αλλά θα υπάρχει μια συλλογική ηγεσία που θα λαμβάνει τις κεντρικές αποφάσεις. Ήδη έχει συγκροτηθεί σε σώμα και πρόεδρός του εξελέγη ο καθηγητής Γ. Βαμβούκας.

Πρόφανως, η παρουσία του στο κόμμα του Καμμένου, από το οποίο έφυγε με θόρυβο και βαριές αλληλοκατηγορίες με τον Καμμένο, δεν ικανοποίησε την ανάγκη του να  εκφραστεί, αφού η επιλογή του Καμμένου να πάρει την έδρα της Β Αθηνών του στέρησε την είσοδο στη Βουλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.