Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Δύο ερωτήματα

Δυο σύντομα ερωτήματα με αφορμή την δήλωση του Πάνου Καμμένου στο δικαστήριο, που εκδίκαζε την μήνυση που του είχε κάνει ο αδερφός του πρώην Πρωθυπουργού, Αντρέας Παπανδρέου, για τα cds.
Είπε λοιπόν ο Πάνος Καμένος ότι ,, τιμά την προσωπικότητά του Αντρέα Παπανδρέου, ότι ουδέποτε στράφηκε εναντίον του και ότι τα αναφερόμενα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο δεν έχουν αυτόν ως πηγή».

Ερώτηση 1η: Όταν ένας πολιτικός χρησιμοποιεί τον θυμό, την αγανάκτηση και ένταση της κοινωνίας για να προσκομίσει όφελος και προωθεί ψευδή και συκοφαντίες και διασπείρει ανυπόστατες φήμες, μπορεί η συμπεριφορά του να χαρακτηριστεί ως φασιστική και συνεπώς ο ίδιος φασίστας;

Ερώτηση 2η: Υπάρχει κάποιος, έστω και ένας ή μια, που να μπορεί να βρει μια, έστω μια, μοναδική δήλωση, του Γιώργου Παπανδρέου, με την οποία κατά την πολιτική του διαδρομή να μίλησε συκοφαντικά, προσβλητικά, απαξιωτικά για κάποιον πολιτικό του αντίπαλο;

Protovoulia Papandreou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.