Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Τι έγινε με τα προσυνεδριακά κείμενα



Μέσα στον πανικό να αναρτήσουν κείμενα προσυνεδριακού διαλόγου, καθώς η αντίστροφη μέτρηση για το συνέδριο έχει αρχίσει αναρτήθηκαν σε μορφή Word, κάποιες ομιλίες του Βενιζέλου -με το σύστημα της κοπτοραπτικής, χωρίς καμία -έστω τυπική- εικαστική επιμέλεια που να παραπέμπει σε ένα κόμμα που λειτουργεί με όρους επαγγελματισμού, όπως πρόλαβε και τα "κατέβασε" ο διαδικτυακός τόπος ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η συρραφή των ομιλιών του Ευάγγελου Βενιζέλου είχει γίνει με τόσο κακό τρόπο, που σε ένα κείμενο με τον τίτλο «Σχέδιο Διακήρυξης ΠΑΣΟΚ για το 9ο Συνέδριο» υπήρχαν αυτούσιες φράσεις προφορικού λόγου, όπως «φίλες και φίλοι»!

"Χαρακτηριστική είναι και η ενσωμάτωση ολόκληρων κομματιών από την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κατά την παρουσίαση του νέου σήματος του κόμματος!




Θα περίμενε κανείς από ένα ιστορικό κόμμα όπως το ΠΑΣΟΚ να δείξει μεγαλύτερη επιμέλεια για τις διαδικασίες και τις διεργασίες ενός Συνεδρίου που αν δεν αποδειχθεί ιστορικό για τους σωστούς λόγους, θα είναι πιθανότατα και το τελευταίο Συνέδριο του κόμματος.
Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι γι' αυτήν την ερασιτεχνική διαχείριση της δημοσίευσης των κειμένων κι από ποιους αξιολογούνται; Αυτό είναι το καλύτερο πρόσωπο που μπορεί να μας παρουσιάσει το ΠΑΣΟΚ"; αναρωτιόταν η ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Φυσικά, έγινε αντιληπτό και αποσύρθηκε και διορθώθηκε για να φιγουράρει τώρα σε καλύτερη έκδοση-και πάλι word χωρίς έστω το σήμα του κόμματος επάνω και ....το όνομα του αρχείου sedio_prosesynedriak....δειτε εδώ
Έλεος σύντροφοι, σχολική γιορτή δεν είχατε οργανώσει ποτέ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.