Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ελλήνων Πρωτοβουλία (!)

Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών το καταστατικό του σωματείου-forum «Ελλήνων Πρωτοβουλία», το οποίο θα είναι ένα ίδρυμα παραγωγής πολιτικής και προτάσεων (sic). Επί της ουσίας, όμως, το συγκεκριμένο σωματείο θεωρείται ο προπομπός ενός πολιτικού σχήματος, που θα αποτελείται σε πρώτη φάση από στελέχη που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
 
Το καταστατικό κατατέθηκε από τον πρώην γραμματέα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μιχάλη Γιαννάκη, τον πρώην βουλευτή του ίδιου κόμματος, Δημήτρη Σταμάτη, καθώς και τον Γιώργο Νούλα, ο οποίος είχε καταθέσει τη μήνυση για την υπόθεση των CDS.
 
Σύμφωνα με ιδρυτικό στέλεχος του σωματείου, στόχος αυτής της κίνησης είναι να δημιουργηθεί μέσα από το Forum μια πρόταση "αντιμνημονιακή και ρεαλιστική", η οποία θα προσπαθήσει να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Το ίδιο στέλεχος καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες να καταθέσουν τις προτάσεις τους και να βοηθήσουν την προσπάθεια.
 
Τα πολιτικά πρόσωπα που συμμετέχουν είναι μόνο οι κ.κ. Γιαννάκης και Σταμάτης, ενώ κοντά στην προσπάθεια βρίσκονται ο Χρήστος Ζώης και ο Γιάννης Μανώλης.
Μεταξύ άλλων το καταστατικό του σωματείου υπογράφουν: Ν. Δαναλάτος καθηγητής πανεπιστημίου, Σ. Τζούμας επικοινωνιολόγος, Γ. Βαμβούκας καθηγητής ΑΣΟΕ, Σ. Μακρίδης λέκτορας Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας, Π. Αλεξανδράκης πρόεδρος ΑΜΕΑ Λακωνίας, Β. Κουντουριώτη φοιτήτρια, Αικ. Ζαγκανά δικηγόρος, Ευ. Σουφλέρης γεν. διευθυντής ΠΑΕ Πανιώνιος, Ν. Βασιλειάδης, Δ. Δεληγιάννης μηχανικός, Δ. Μακρυνικόλας διπλωμάτης, Κ. Αργυρού πρώην διευθυντής υπ. Εσωτερικών, Όλ. Ζαφειρίου κτηνοτρόφος, Ελ. Πανταζή γενική διευθύντρια ενδοκρινολογίας Νοσοκομείου Αλεξάνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.