Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Καρχιμάκης: Ποιός πρωην υπουργός της ΝΔ έλαβε δάνειο από την PROTON BANK


Από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης καταγγέλλει την χορήγηση υπέρογκου δανείου σε πρώην υπουργό της ΝΔ και μάλιστα με επιτόκιο 1,25% και δυνατότητα αποπληρωμής σε 111 μήνες (!)

Σύμφωνα με τον Καρχιμάκη, το 2009 ο πρώην υπουργός της ΝΔ πήρε έγκριση για δάνειο πάνω από 1 εκατ. ευρώ «προκειμένου να αναπτύξει και να μεγεθύνει τις κτηματομεσητικες του ικανότητες και τις επιχειρηματικές του επιδιώξεις εκ του ασφαλούς με εκχώρηση εγγύησης άλλο ακίνητο που είχε εκμισθωσει σε άλλη τράπεζα».


«Υπέρογκο δάνειο το 2009 πάνω απο 1 εκατ. ευρω σε πρώην υπουργό της ΝΔ από την proton bank με 1,25% επιτόκιο συν 0,6 εισφορα του ν.128/75 και αποπληρωμή σε 111 μήνες.

Ποιος πρώην υπουργός της ΝΔ αρχές του 2009 πήρε έγκριση πάνω απο 1 εκατ. ευρώ περίπου απο την proton bank με αποπληρωμή σε 111 μήνες και με το σκανδαλώδες επιτόκιο 1,25% προκειμένου να αναπτύξει και να μεγεθύνει τις κτηματομεσητικες του ικανότητες και τις επιχειρηματικές του επιδιώξεις εκ του ασφαλούς με εκχώρηση εγγύησης άλλο ακίνητο που είχε εκμισθωσει σε άλλη τράπεζα.

Κύριε κεντρικε τραπεζίτη,

Θα μπορούσε άραγε ένας κοινός και επιβαρυμενος θνητος να δανειοδοτηθει με τέτοιους σκανδαλώδεις όρους;

Τι γνώμη λοιπόν έχετε για τα δάνεια αυτά;

Είχαν υποπέσει άραγε στην αντίληψη σας;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.