Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Το ΠΑΣΟΚ θα ανασυσταθεί και πάλι από το εξωτερικό ;

"επειδή κουραστήκαμε να περιμένουμε από την κεντρική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ …… ξεκινούμε σήμερα το δικό μας προσυνεδριακό διάλογο"
 
 
Ο ορισμός αυτοοργάνωση ή αν θέλετε η έννοια του "παίρνουμε την τύχη της παράταξης στα χέρια μας"  αποτυπώνεται περίτρανα στις διεργασίες δεκάδων στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο εξωτερικό, οι οποίοι ξεκίνησαν με κείμενα διαλόγου το δικό τους "προσυνεδριακό διάλογο".
 
Με τον αυτοπροσδιορισμό τους ως "το ΠΑΣΟΚ του κόσμου" ξεκίνησαν από τον Ιούλιο και λειτουργώντας πάντα με γνώμονα να πετύχει η προσπάθεια ανασύστασης της παράταξης, έχουν καταθέσει, ηδη, πολλές προτάσεις και κείμενα διαλόγου και προβληματισμού.
 
Η ανυπαρξία όμως της ηγετικής ομάδας και ιδιαίτερα του Γραμματέα του Τομέα Απόδημου (τον οποίο ανοιχτά κατηγορούν ότι με το μόνο που ασχολήθηκε ήταν να δημιουργήσει "ομάδα κολλητών", οδήγησε τελικά, την επιτροπή αυτών των στελεχών του εξωτερικού  στο να "προκηρύξει" το δικό της προσυνεδριακό διάλογο, καταθέτωντας και δημοσιοποιώντας  κείμενα που αφορούν και τον ελληνισμό της διασποράς, αλλά όχι μόνο.
Στο προηγούμενο διάστημα είχε προηγηθεί η κατάθεση προτάσεων οργανωτικού χαρακτήρα αλλά και γενικότερες πολιτικές τοποθετήσεις.
 
Στη συγκεκριμένη κίνηση των αποδήμων, την συντονιστική επιτροπή πλαισιώνουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ από διάφορες χώρες (Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία, Καναδά, Βέλγιο), ενώ την αρχική διακήρυξη είχαν υπογράψει πάνω από 130 στελέχη οργάνων.
 
Μήπως και οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες του ΠΑΣΟΚ στο εσωτερικό, να μιμηθούν το παράδειγμα και να αναλάβουν την υποχρέωση να πιέσουν λίγο για να πάμε σε ένα ουσιαστικό και όχι στημένο συνέδριο;
 
Η ανακοίνωση της "κίνησης" των στελεχών από τον ελληνισμό της διασποράς εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.