Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ακόμα και η ΝΔ κράζει Γεωργαντά… – Ο εξευτελισμός των ψεκασμένων συνεχίζεται

Αναδημοσιεύουμε από Smart Post  με τη σημείωση ότι μπορεί όντως η κυρία να προκαλεί γέλωτες τώρα, αλλά για μια συγκεκριμένη περίοδο χρησιμοποιήθηκε από όλους, και από τη ΝΔ, προκειμένου να "χτυπηθεί" και να αμφισβητηθεί η κυβέρνηση Παπανδρέου.
"Λίγο καθυστερημένο αλλά καλό. Γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση για τα απίστευτα πράγματα που είπε η κα Γεωργαντά στον Real FM στις 21 Ιανουαρίου.
Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Πήρε αμπάριζα όλα τα κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς – ή την πήρανε χαμπάρι και την έβγαζαν ως μία νότα ελαφρότητας στην βροχερή και κρύα Ελλάδα, διαλέγετε και παίρνετε.
Σε μια από τις συνεντεύξεις της, στον ΣΚΑΙ, η κα Γεωργαντά δεν έμεινε μόνο στο να επαναλάβει ότι το έλλειμμα του 2009 ήταν…3,9%. Προχώρησε ακόμη παραπέρα! Κατήγγειλε την Eurostat ως «ηθική αυτουργό» στην «αναθεώρηση» του ελλείμματος του 2009 και κατηγόρησε – δεν κάνουμε πλάκα – όλους τους ευρωπαίους ότι δεν ξέρουν να μετράνε το έλλειμμα!
Ακούστε – αν έχετε το κουράγιο – εδώ τη συνέντευξη
Αμέσως μετά στον ίδιο σταθμό μίλησε ο βουλευτής της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης που έβαλε τα γέλια για το έλλειμμα του 2009 στο 3,9% και έκραξε big time την κα Γεωργαντά, φτάνοντας στο σημείο να την προτείνει για … Πρόεδρο και της Eurostat και όλης της Ευρώπης (ακούστε εδώ). 
Μπορεί βέβαια να γελάμε με όλα αυτά, αλλά δεν είναι όλα για πλάκα. Η Ν.Δ. μέχρι λιγότερο από ένα χρόνο πριν είχε τη Γεωργαντά σημαία. Τώρα φαίνεται ότι κατάλαβε περί τίνος πρόκειται. Και σε κάτι τέτοιους απίθανους τύπους, όπως η Γεωργαντά με το έλλειμμα, ο Καμμένος με τα CDS και άλλους ψεκασμένοι, στήθηκε ολόκληρο τέρας δημαγωγίας με θεωρίες συνωμοσίας κατά του Παπανδρέου και της κυβέρνησής του.
Την ζημιά την έκαναν. Την κοινωνία την δηλητηρίασαν. Αλλά έστω και τώρα οι θεωρίες συνωμοσίας και οι ψεκασμένοι φορείς τους ξεφτιλίζονται. Ξεφτιλίζονται κάθε μέρα. Και είμαστε ακόμα στην αρχή".
Από  Smart Post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.