Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

Πεταλωτής: Δεν έρχεται η ανάπτυξη ...έχοντας την ψευδαίσθηση ότι θα γυρίσουμε στο μεγάλο φαγοπότι

To σχόλιο του πρώην υπουργού Γ. Πεταλωτή στη σελιδα του στο facebook για το σημερινό δημοσίευμα των ΝΕΩΝ (δείτε εδώ) και (εδώ)

1. Βέβαια όταν, αντί για ψυχραιμία, οι διάφοροι Βαρουφάκηδες γινόταν τηλεοπτικοί θεωρητικοί της αλλοφροσύνης, τότε ο σημερινός "ήρωας" και "σοβαρός" Σαμαράς παρουσίαζε κάθε εξάμηνο τις εκδοχές του Ζαππείου για σύντομη εξάλειψη του ελλείμματος , ο δε ΣΥΡΙΖΑ τους επικαλούνταν για να τεκμηριώσει την σωτηρία δια της δραχμής.

2. Ακόμη τίποτε δεν έχει κριθεί οριστικά κι αν οι πολιτικές δυνάμεις και όχι μόνον αυτές, δεν παρουσιάσουν επιτέλους ένα εθνικό σχέδιο για την πορεία της χώρας , το οποίο σήμερα λείπει παντελώς, τότε διάφοροι τυχάρπαστοι θα ξεφυτρώνουν και μάλιστα ίσως αυτήν την φορά δεν καταλήξουν διαψευσμένοι.

Γιατί νομοτελειακά δεν ξεπερνιέται η κρίση, δεν έρχεται η ανάπτυξη, αν δεν αλλάξει η χώρα, δεν αλλάξουμε όλοι μας, άμεσα και όχι μόνον θεωρητικά με απλές παραδοχές έχοντας την ψευδαίσθηση ότι θα γυρίσουμε στο μεγάλο φαγοπότι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.