Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ο Τσίπρας θέλει εκλογές πριν τις γερμανικές...

Ο Τσίπρας με την επάνοδό του από το υπερατλαντικό του ταξίδι παραχώρησε συνέντευξη στη ΝΕΤ απάντησε σε ερώτηση για τις απεργιακές κινητοποιήσεις της περασμένης εβομάδες κάνοντας λόγο για αντιδημοκρατική στάση της κυβέρνησης , υπερασπίστηκε το δικαίωμα των εργαζομένων να διεκδικούν αλλαγή των νόμων για να ζούν με αξιοπρέπεια και για αδικίες που διαλύουν την κοινωνία και πρόσθεσε ότι μέσα από ένα σχέδιο, ο ΣΥΡΙΖΑ θα επανακκινήσει την οικονομία. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι το κόμμα του θα σταθεί αρωγός στους εργαζόμενους .

Μιλωντας για τη βία και τη θεωρία των άκρων, είναι μιά επικίνδυνη και ανόητη θεωρία γιατί στην πραγματιότητα ανακινεί έναν διχασμό στο λαό. Δεν είναι δυνατό μετά από τόσα χρόνια μεταπολίτευσης να έρχονται καποιοι σύμβουλοι Σαμαρά να τον ωθούν αυτό τον ολισθηρό δρόμο. Ανόητη γιατί θα έχει ως αποτέλεσμα να ενισχύσει το πραγματικό άκρο.

Για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ , ο Τσίπρας είπε οτι δεν έχουμε πολιτική αντιπαράθεση αλλά καθημερινή προσπάθεια ενός επιτελείου, ακόμη και με χαλκευμένο βίντεο να αναδεικνύει αυτά τα θέματα. Μπροστά στην πρεμούρα να αναδείξουν τη θεωρία των δύο άκρων, υπάρχει μόνο μιά εγληματική συμμορία, που μας ντροπιάζει . Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ, είπε, είναι κατά παραβατικότητας,κανείς δεν είπε να μην γίνει έλεγχος από εισαγγελείς,

Για την τοποθέτηση του βουλευτή Τ. Κουράκη σε συνέδριο σχετικά με την μισθοδοσία των ιερέων, ο Τσίπρας είπε είναι περίεργο να υπάρχει θέμα με την πρόταση ενός βουλευτή της αριστεράς και να μην λέει κανείς τίποτα, που την ίδια άποψη διατύπωσε ο Στουρνάρας. Μας ενδιαφέρει, πρόσθεσε ο Τσίπρας να ενωσουμε το λαό και έχουμε θέση υπέρ εκσυγχρονισμού σχέσεων της εκκλησίας με το κράτος. Με διάλογο και συναίνεση θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα πληρώνεται και ο τελευταίος ιερέας υποστήριξε και υπογράμμισε ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία κατάληξη στον ΣΥΡΙΖΑ και ότι το θέμα αυτό θα συζητηθεί και με την εκκλησία.

Σε ερώτηση για τα φαινόμενα πολυφωνίας στον ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας υπερασπίστηκε τα δημοκρατικά χαρακτηριστικά του κόμματός του , και τόνισε ότι διαφορετικές απόψεις υπάρχουν σε όλα τα κόμματα.
Ο Τσίπρας υποστήριξε οτι η θέση του κόμματός είναι να προκηρυχτούν εκλογές πριν από το Σεπτέμβριο, που θα γίνουν οι γερμανικές προκειμένου να σταματησει η καταστροφική πορεια της χώρας.
Πρόγραμμα δεν έχεις καταθέσει όμως, Αλέξη. Τόσο καιρό μόνο λόγια ακούμε...και σεναρια....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.