Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Επιτέλους, να τελειώνουμε με την "ψεκασμένη" Τέχνη...

Επιτέλους, το παραμύθι με την "σατιρα" του Γιώργου Παπανδρέου πρέπει να πάρει ένα τέλος. Δυστυχώς, έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που η χώρα μας δεν θα καταστραφεί από την οικονομική κρίση αλλά από την έλλειψη αισθητικής.
Αναδημοσιεύουυμε το κείμενο από το Smart Post που δείχνει το ύφος και το ποιόν των ανθρώπων που θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται ως "καλλιτέχνες", όπως και το είδος που  αποκαλούν Τέχνη

"Η ΨΕΚΑΣΜΕΝΗ «ΤΕΧΝΗ», Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η…ΤΕΧΝΗ
 
Κυκλοφόρησαν σε διάφορα blogs και sites βίντεο από μία θεατρική παράσταση της κακιάς ώρας στο Παρίσι που σατιρίζει μεταξύ άλλων τον Γιώργο Παπανδρέου. Το επίπεδο της πολιτικής σάτιρας είναι χειρότερο και από το Αλ Τσαντιρι του Λαζόπουλου. Σκηνοθέτης αυτής της πραγματικής παρωδίας θεάτρου φέρεται να είναι ο γιος του γνωστού αρχιψεκασμένου, αγανακτισμένου, επικεφαλής της κίνησης “Πόρτα Πόρτα” (αλήθεια, που εξαφανίστηκαν όλοι αυτοί οι αγανακτισμένοι, οι «δεν πληρώνω» και οι «πόρτα-πόρτα»;), Δημήτρη Κολλάτου.
Σόι πάει λοιπόν το ψέκασμα.
Δείτε εδώ τι ανέβαζε ο Κολλάτος ως «θέατρο» την τελευταία διετία:

Πηγή Smart Post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.