Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Α. Παπανδρεου -Καμμένος ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο Παν. Καμμένος επισκέφθηκε τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη προκειμένου – «να εγχειρήσει νέα στοιχεία για την υπόθεση των CDS, την εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου και την εμπλοκή επιχειρηματιών σε σχέση με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που προκύπτουν από την διαδικασία συζήτησης της αγωγής Αντρίκου Παπανδρέου κατά Πάνου Καμμένου».
Σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση ο Καμμένος προσκόμισε «αποδεικτικά στοιχεία για τον δόλιο τρόπο υπαγωγής της χώρας στα μνημόνια». 
Φυσικά, δεν γνωρίζουμε ποια είναι τα νέα στοιχεία που προσκόμισε ο Καμμένος στον Γρ. Πεπόνη, όμως, γνωρίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της δίκης, ως κατηγορούμενος για συκοφαντία κατά του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, υποστήριξε εντελώς διαφορετικά πράγματα από εκείνα που έλεγε επί μακρόν στις δημόσιες τοποθετήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.