Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ανδ. Λοβέρδος: Ονειρευεται την τρίτη θέση στο κοινοβούλιο

Όπως ενημερώσαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας Τα παραμάγαζα του ΠΑΣΟΚ τη Δεύτερα ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος ανακοινώνει την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα κατά την 1η Πολιτική Συνδιάσκεψη της Ριζοσπαστικής Κίνησης Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας.
«Το όνομα του κόμματος δεν θα είναι ΡΙΚΣΣΥ, γιατί η σύγκρουση με το παρελθόν έγινε, το όνομα θα είναι ελπιδοφόρο», προανήγγειλε στον Βήμα 99,5 ο Λοβέρδος.
Σχετικά τώρα με το ενδεχόμενο συνεργασιών δήλωσε ότι το νέο κόμμα θα κατέβει αυτόνομο στις επόμενες εκλογές, ωστόσο ο βασικός στόχος είναι η δημιουργία της δημοκρατικής παράταξης και για αυτό επιβάλλονται οι συνεργασίες. «Η κεντροαριστερά πρέπει να είναι τουλάχιστον 3η πολιτική δύναμη, που τώρα είναι η Χρυσή Αυγή» υπογράμμισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.


Τι να πούμε...έχει τουλάχιστον μεγαλύτερες προσδοκίες από κάποιους άλλους... Αλλά μήπως για να "ανέβει" η κεντροαριστερά"  χρειάζονται και ηγέτες που να ανήκουν ιδεολογικά στο χώρο; Λέμε, μήπως;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.