Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Ο Βενιζέλος αποφασίζει πλήρη πολιτική στοίχιση με τη Ν.Δ.

Θυμίζουμε δημοσίευμα από Τα Νέα, με τίτλο ''Συνέδριο ΠΑΣΟΚ- Στο επίκεντρο η συμμετοχή στην κυβέρνηση'':  Το θέμα της συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση ήταν εκείνο που κυριάρχησε στις τοποθετήσεις των συνέδρων, την πρώτη ημέρα των τριήμερων εργασιών του 9ου Συντακτικού Συνεδρίου του Κινήματος. Το κλίμα των τοποθετήσεων των περισσότερων συνέδρων ήταν το ΠΑΣΟΚ να παρέχει στήριξη στην κυβέρνηση και όχι να συμμετέχει σε αυτήν με στελέχη. Παράλληλα, εξέφραζαν αγωνία για τη φθορά που υφίσταται το ΠΑΣΟΚ από τη συνεργασία με τη ΝΔ.

Σημερινή δήλωση Βενιζέλου [στην Κ.Ο.]:«Το ΠΑΣΟΚ δεν διαπνέεται από κυβερνητισμό όμως  θα πρέπει να αξιολογηθούν και να αξιοποιηθούν τα καλύτερα στελέχη του Κινήματος»...
Epikairo: Ο Βενιζέλος οδήγησε το ΠΑΣΟΚ σε ένα συνέδριο από το οποίο προέκυψαν έντονες αμφισβητήσεις για τη σύμπραξη και κοινή πορεία με τη Ν.Δ.. Η πλειοψηφία του συνεδρίου πρότεινε απεγκλωβισμό του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση και διαφοροποίησή του από συντηρητικές για τον τόπο πολιτικές. Ο Βενιζέλος δεν έλαβε υπόψη του ούτε καν το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και προχωρά σε πλήρη πολιτική στοίχιση με τη Ν.Δ..  Είναι ο πρώτος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που ''γράφει'' με τόσο προκλητικό τρόπο την επιθυμία της κομματικής βάσης στα παλαιότερα των υποδημάτων του. 
Το λες και κομματική μεταρρύθμιση.
Tο σχόλιο μας: Τι έχουν να απαντήσουν σε αυτή την εσωκομματική δημοκρατία που επιβάλλει ο Βενιζέλος όσοι κατηγορούσαν τον Παπανδρέου ότι λειτουργούσε με ...κηπουρούς; Μόνο που ο Παπανδρέου απέδειξε με τη στάση του ότι σέβεται και το κόμμα και τους αντιπάλους του (εντός και εκτός)

πηγη επικαιρο.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.