Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Εμπρός πατριώτες

Με τους πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ Αλ. Χρυσανθακόπουλο, Αστ. Ροντούλη και Ουρανία Παπανδρέου συναντήθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Ο Πάνος Καμμένος συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης με εκπροσώπους του "Πατριωτικού Κέντρου" και αποφασίσθηκε η συμμετοχή τους σε διαδικασίες του ιδρυτικού Συνεδρίου του κόμματος. Σύμφωνα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το συνέδριο θα είναι αυτό που θα πάρει την τελική απόφαση για το είδος και την μορφή συνεργασίας των δυο κινημάτων. 
Το "Πατριωτικό Κέντρο" εκπροσώπησαν μεταξύ άλλων οι πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ κ.κ. Αλ. Χρυσανθακόπουλος, Αστ. Ροντούλης και Ουρανία Παπανδρέου.[news247]

Epikairo: Ο Καμμένος κάνει το κουμάντο του, διευρύνοντας τους ορίζοντες του κόμματος του με τα ρέστα του ΛΑΟΣ, αλλά το λογαριασμό πίσω από τις λέξεις θα τον πληρώσει ο Αλέξης.
Όταν πελαγοδρομείς ανάμεσα στο μέσα και έξω από το ευρώ, στην αναβολή και την κατάργηση του μνημονίου, στην μπολιβαριανή δημοκρατία της Βενεζούλες και στους πατερούληδες της Μόσχας, αυτό που προκύπτει είναι μια απολιτίκ εικόνα ενός αρχηγού κόμματος που έχει πάρει διαζύγιο με τη σοβαρότητα, ώστε οι τρικολόρε εταίροι της κυβέρνησης να φαντάζουν μόνιμοι εγγυητές της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας. Κάποτε πρέπει να διαλέξεις αν θες να είσαι με τον Ζίζεκ ή τον Ροντούλη, δε γίνεται και με τους δυο. Άραγε υπάρχει κάποιος που τον συμβουλεύει ή μόνος του τα σκέφτεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.