Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

Καρχιμάκης: Ο ΚΕΝΤΡΙΚΌΣ ΤΡΑΠΕΖΊΤΗΣ Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΆΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΎ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΈΝΩΝ ,ΤΩΝ ΑΔΎΝΑΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣΜοιραίο άνθρωπο, αποκαλεί τον κεντρικό τραπεζίτη ο Μιχ. Καρχιμάκης:

"Ο κ.κεντρικός τραπεζίτης ,ο μοιραιος ΆΝΘΡΩΠΟΣ για το ελληνικο τραπεζικό σύστημα ,χρειάζεται να περάσει απο το πλυντήριο πολλών αγιογραφιών,προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει .

Στις κατα παραγγελία στημένες αγιογραφίες που του γίνονται ,κάποιοι ξεχνούν να αναφέρουν βασικά γεγονότα που ο καθένας μπορει να βγάλει τα συμπεράσματα του.

1) Την περίοδο ευθύνης του ,απο το 2008 που διορίστηκε μέχρι σήμερα ,οι ελληνικές τράπεζες πήραν τον κατήφορο της καταρευσης .και στήθηκαν πολλα,περίεργα και υποπτα τραπεζικα παιγνίδια.

2)Την περίοδο ευθύνης του,οι  φορολογούμενοι έλληνες ,οι αδύναμοι και οι άνθρωποι της δημιουργίας ,πλήρωσαν και πληρώνουν  πάνω απο 70 δις  ευρω για να καλυφθούν οι μαύρες τρύπες που προκάλεσαν τα κόκκινα δάνεια που χορηγήθηκαν ΚΥΡΊΩΣ στον συρφετό των αεριτζιδων,οι οποίοι κατέστρεψαν τις επιχειρήσεις τους αλλα οι ίδιοι παραμένουν πλούσιοι .

3)Την περίοδο ευθύνης του ήταν εκείνος που δεν επέτρεψε στην ελεγκτική εταιρεία black rock ,να ελέγξει και να ερευνήσει το επίπεδο υγείας των χαρτοφυλακίων ,των θυγατρικών των ανωνύμων των τραπεζών και των offshore ,για να συγκαλυφθει και να μην αποκαλυφθεί το Πλιάτσικο που έγινε στις καταθέσεις των ελλήνων αποταμιευτων.

4)την περίοδο ευθύνης του ,τα ασφαλιστικά ταμεία έχασαν πάνω απο 8 δις ευρω ,απο τα αποθεματικά τους στην τράπεζα ελλαδος που μετετραπησαν αυθαιρέτως σε ομόλογα ,για να κουρευτουν στη συνέχεια σε βάρος των εργαζομένων και των ασφαλισμένων .

5)και αλλα πολλα που θα βλέπουν σιγά σιγά το φως της δημοσιότητας και της δικαιοσύνης ,και που θα αποδεικνύουν καθημερινά ποιος ήταν ένας εκ των βασικών πυλώνων επιδείνωσης της κρίσης που τελικά πλήρωσαν ,αυτοί που είχαν το ελάχιστο ποσοστό ευθύνης για όσα έγιναν."

Μιχάλης Καρχιμάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.