Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Προκαλεί η Χρυσή Αυγή μέσα στο Κοινοβούλιο!.. Θα αντιδράσουμε;...

Ο Ν. Μιχαλολιάκος «προειδοποιεί τα ανδρείκελα του πολιτικού κατεστημένου», όπως ονομάζει τους πολιτικούς όλων των άλλων κομμάτων, «αν μας θέσουν εκτός εκλογών, ανοίγουν τις πύλες της κολάσεως».

Ο Μιχαλογιάκος μίλησε στην Κ.Ο της Χ.Α και για να τονώσει το ηθικό τους είπε ότι «Η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα αποκόμματα του πολιτικού κατεστημένου που διαλύονται. Είναι στρατώνας συμπαγής. Είμαστε το μόνο κόμμα που κάνει ανοιχτές συγκεντρώσεις με χιλιάδες οπαδούς, την ώρα που όλοι οι άλλοι κρύβονται από τον ελληνικό λαό»

Φυσικά δεν αναδημοσιεύουμε την ομιλία του για λόγους αρχής. Σημειώνουμε όμως ότι κατηγόρησε τον Ευρωπαίο επίτροπο Μούιζνιεκς, ως πρώην υπάλληλο του "ανθέλληνα φιλοσκοπιανού Τζορτζ Σόρος", ο οποίος στην έκθεση του πρότεινε να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου για " δήθεν" παραβατικές συμπεριφορές και φυλετικό μίσος. 

Είναι προφανές ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει κλιμακούμενη τις προκλήσεις, το ζήτημα είναι η αντίδραση όλων των άλλων κομμάτων αλλά και η ευαισθητοποίηση και η δραστηριοποίηση όλων των δημοκρατικά σκεπτόμενων πολιτών να απομονώσουν και να ανατρέψουν τις προσπάθειές της.
Η Χρυσή Αυγή είναι ένα "κομμα" που δεν σέβεται τους δημοκρατικούς θεσμούς, απλά τους χρησιμοποιεί έως ότου επιτύχει το σκοπό της.  Η βία είναι ο μόνος τρόπος που και η μόνη τς ιδεολογία, αλλά η βία, κατά τον Σολζενίτσιν, συγκαλύπτεται μόνο με τα ψεμματα και τα ψέμματα συντηρούνται μόνο με τη βία. Είναι πια καιρός να αντιδράσουμε. Είμαστε πράγματι λαός με κοντή μνήμη, σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση, ένας στους τρεις πιστεύει ότι ζούσε καλύτερα την εποχη της χούντας, στη διατύπωση «στη δικτατορία ήταν καλύτερα τα πράγματα απ’ ότι σήμερα», το 30% των ερωτηθέντων συμφώνησε, το 63% διαφώνησε και το 7% απάντησε «δεν γνωρίζω-δεν απαντώ».
Καλύτερα δηλαδή τότε ...κι εξορίες, τα βασανιστήρια, οι διώξεις, ο τρόμος για το χτύπημα στη πόρτα....τότε καλύτερα απ ότι σήμερα που η Δημοκρατια ειναι το βασικό αγαθό....πάνω σε αυτό δυστυχώς, χτίζουν οι νεοναζί...
Καιρος να σταματήσουμε τον κατήφορο...
Οχι στο φασισμό! Αντιστεκόμαστε!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.