Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Αποκάλυψη: Στην Δικαιοσύνη θα λογοδοτήσει ο Προβόπουλος- Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξαν οι Οικονομικοί Εισαγγελείς Πεπόνης- Μουζακίτης!

Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του Διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου, διέταξαν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Lykavitos.gr οι Οικονομικοί Εισαγγελείς κ.κ. Γ. Πεπόνης και Σ.Μουζακίτης!Η έρευνα  προεκλήθη από τις δημόσιες παρεμβάσεις του Μιχάλη Καρχιμάκη.Ενώ για την υπόθεση αυτή, υπήρχε και μια σειρά αποκαλυπτικών δημοσιευμάτων του Lykavitos.gr που είχαν προκαλέσει τις οργισμένες αντιδράσεις, κύκλων της Τράπεζας της Ελλάδος, οι οποίες "απαιτούσαν" με κάθε μέσο να υποβαθμίσουμε το θέμα!

Η έρευνα αφορά:

-Την αδικαιολόγητη ΠΑΡΆΛΕΙΨΗ του κεντρικού τραπεζίτη Προβόπουλου να μην γίνει ο έλεγχος υγείας των χαρτοφυλακίων των θυγατρικών ,των ανωνύμων των τραπεζών και των offshore που θα κατέγραφαν που πήγαν οι καταθέσεις των Ελλήνων φορολογουμένων , από την ελεγκτική εταιρεία black roc.

-Την τελική έγκριση από τον κεντρικό Τραπεζίτη , της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετόχων της proton bank απο τον Λ.Λαυρεντιαδη,στις 30 Μαρτίου του 2010, ενώ υπήρχε αρνητική θέση των ελεγκτών της Τράπεζας Ελλάδος στις 2 Μαρτίου του 2010 για την προέλευση των χρημάτων ,ότι δεν ήταν αποδεδειγμένα απο ίδια διαθέσιμα ,με τα γνωστά αποτελέσματα , από αυτή την έγκριση σε βάρος των καταθετών και του δημοσίου συμφέροντος .

Οι Οικονομικοί Εισαγγελείς ,Πεπόνης και Μουζακιτης ,παρήγγειλαν έρευνα σε βάρος του διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος για τις παραπάνω υποθέσεις και, για τον ρόλο του ως επικεφαλής αρμόδιου για τον έλεγχο και την εποπτεία στο πεδίο ευθύνης του.
www.lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.