Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Το ΠΑΣΟΚ σαρώνει στις δημοσκοπήσεις, αγγίζοντας το 5,4%!

Προβάδισμα 0,2% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ καταγράφει η έρευνα της «Marc» για την εκπομπή ALPHA Δημοσκόπηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει 22,3%, η ΝΔ 22,1%, η Χρυσή Αυγή 9,7%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,9%, το ΠΑΣΟΚ 5,4%, το ΚΚΕ 5,1% και η ΔΗΜΑΡ 4,4%, και "άλλο κόμμα" απάντησε το 6% των ερωτηθέντων [theinsider]

 Epikairo: Το ΠΑΣΟΚ, πράγματι, ανακάμπτει καθώς σε νέα δημοσκόπηση αγγίζει το 5,4%! Είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για το σημερινό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ να έχει το μισό ποσοστό της Χρυσής Αυγής και να τον περνούν στις δημοσκοπήσεις ακόμη και οι Ανεξάρτητοι Ψεκασμένοι Έλληνες. Βέβαια, ο Βενιζέλος δεν το βάζει κάτω...
διότι μπορεί το ΠΑΣΟΚ να μην έχει πολιτικό αντίκρυσμα στην κοινωνία με τις πολιτικές που ο ίδιος έχει επιλέξει αλλά σε προσωπικό επίπεδο η δημοφιλία του είναι πολύ υψηλή, κάτι που μπορείτε να διαπστώστε ιδίοις όμμασι στην παρακάτω καρτέλα [via Marc]:
 
 
Αν δεν βλέπετε τον Βενιζέλο στην καρτέλα, μπορείτε να αγοράσετε από το φαρμακείο της γειτονιάς σας το κολλύριο που χρησιμοποιεί ο Πάρις ο Κουκουλόπουλος και τον βλέπει στον Μύτικα με αυτοδυναμία. 
 
 
epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.