Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Δικαιωμένος δηλώνει ο Χρυσοχοίδης....

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με το "ανοιχτό ενδεχόμενο"  συμμετοχής στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση δηλώνει δικαιωμένος.
«Η θέση που έχω εκφράσει εδώ και έναν χρόνο, ότι πρέπει να συμμετάσχουν μέλη μας στην κυβέρνηση, τώρα δικαιώνεται», είπε μετά από την κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, όπου ξεδιπλώθηκαν  και οι σχετικές προθέσεις του Βενιζέλου.

Ο Χρυσοχοϊδης φαίνεται να υιοθετεί την άποψη Βενιζέλου ότι πηγαίνοντας καλά η χώρα θα πάει και το ΠΑΣΟΚ (!) ενώ, υποστήριξε πως το σημαντικότερο σήμερα ζήτημα στην χώρα είναι ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών χωρίς να κρατικοποιηθούν και δεν δίστασε να προβλέψει πως το 2014 η Ελλάδα θα βγει στις αγορές.

Η απίστευτη κυβερνολατρεία που έχει αναπτυχθεί στους εναπομείναντες " πρωτοκλασσάτους"  είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα, αφού όλοι αγνοούν τους προβληματισμούς της βάσης για τη συμμετοχή στην κυβέρνηση, αλλά και τους όρους της στήριξης της. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα ανακάμψει μαζί με την Ελλάδα, αν δεν πείσει την κοινωνία ότι διαφοροποιείται από την πολιτική της ΝΔ και έχει στρατηγικούς στόχους την στήριξη του κοινωνικού κράτους, τα εργασιακά κλπ όπως εκφράστηκαν από τη βάση του στο Συνέδριο... Διαφορετικά, θα συνθλιβει ανάμεσα στον γνήσιο εκφραστή της συντήρησης την ΝΔ και τον ανερχόμενο δυναμικά εκφραστή κάθε αντιλαϊκού μέτρου, έστω και χωρίς πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.