Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Oθωνας για Παπανδρέου: Πετροβολούμενος εξασφάλισε τη σωτηρία της Ελλάδας

«Πετροβολούμενος εξασφάλισε  τη σωτηρία της Ελλάδας», δηλώνει ο Μανώλης Όθωνας για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Ο πρώην υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Όθωνας υπερασπίζεται με δηλώσεις του τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για τις επιλογές του στην οικονομική πορεία της χώρας.
«Όσο οι εξελίξεις στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στη… γειτονιά μας γελοιοποιούν τους κεκράκτες της “αριστεροακροδεξιοφασιστο” μπουρδολογίας… και όσο οι υπόλοιποι αποδεικνύονται απλά ανίκανοι να εφαρμόσουν την συμφωνία-πλαίσιο για την διάσωση της χώρας, που αυτός -πετροβολούμενος- εξασφάλισε…» αναφέρει το μέλος της λεγόεμνης ομάδας των «επτά» του ΠΑΣΟΚ.
«Θα είναι πράγματι χρήσιμο να τον ακούσουν, έστω και… ανακρινόμενο» καταλήγει ο  Όθωνας σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στην προανακριτική επιτροπή και την ενδεχόμενη κατάθεση του πρώην πρωθυπουργού.

2 σχόλια:

  1. οχι Μανωλη δεν πρεπει να παει στην επιτροπη

    φτανει πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό τώρα : ««Θα είναι πράγματι χρήσιμο να τον ακούσουν, έστω και… ανακρινόμενος», δεν θα ήταν «πετροβολισμός» τόσο από το ζεύγος κασιδιάρη- κωνσταντόπουλου, όσο και … από όσους υποστηρίζουν -με λόγια η με την καταδικαστέα σιωπή τους – τέτοιο σκηνικό???!!!!!!!!!
    Θα ήταν χρήσιμο να ακούσουμε όντως αυτά που θέλει ο Παπανδρέου να τα πει σε αυτιά πρόθημα να ακούν με καθαρές ψυχές και όχι μπροστά σε τσιράκια του ψεύδους σε εντεταλμένη υπηρεσία! Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου θα τα πει ΟΤΑΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ!!!!!!!! Σαν απλός μέλος του ΠΑΣΟΚ, όπως και χιλιάδες άλλοι, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο ξεκάθαρο υπόμνημα που έστειλε!!! Όπως και σε κάθε ενέργεια του!!!
    Οι τακτικές του «καρώτο- μαστίγιο» ας τελειώσουν κάποια στιγμή! Μόνο η ξεκάθαρη τοποθέτηση μας κάνει καλό σαν κίνημα, αν θέλουμε να έχει μέλλον! Ξεκάθαρη τοποθέτηση που εμείς, όλα τα απλά μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ, ζητάμε να πάρει τόσο η ηγεσία του, όσο και ο καθένας ξεχωριστά από τους βουλευτές νυν και πρώην, όπως και τα νυν μέλη της κεντρικής επιτροπής και τέλος, τα προηγούμενα μέλη του πρώην Εθνικού Συμβουλίου!
    Απλά, καθαρά και δυνατά! Να φτάσουν τα λόγια τους μέχρι κάτω, στα αυτιά αυτών στις πλάτες των οποίων έφτιαξαν πολιτικές καριέρες -αυτοί που τώρα ξεχνάνε μέχρι και το σύνταγμα της Ελλάδος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.