Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Γιατί ο Τσίπρας κάνει την... πάπια για τον ΟΠΑΠ και την σκανδαλώδη σύμβαση με την ΙΝΤΡΑΛΟΤ;

Αντιπαρέρχομαι, για ακόμη μία φορά, τον πειρασμό να ασχοληθώ με τα «πρωτότυπα» ελληνικά του αριστερού αγοριού Αλέξη, και κρατώ από το χθεσινό άρθρο του (στην «Εφημερίδα των Συντακτών») την ακόλουθη, υπερφίαλη όσο και αλαζονική, θα τη χαρακτήριζα, αναφορά του:

«...ο Πρωθυπουργός θα αναγκαστεί - έχοντας όμως κάνει ανεπίστρεπτες υποχωρήσεις προς την τρόικα - να παραδώσει τα κλειδιά στον ΣΥΡΙΖΑ για να βγάλει το φίδι από την τρύπα».

Δεν είχα αντιληφθεί ότι υπάρχει κλειδωμένο κάπου κάποιο φίδι, το οποίο αναμένει από τον πρόεδρο Τσίπρα να το ξεκλειδώσει.

Γνωρίζω όμως, επειδή το αναζήτησα και δεν το βρήκα, ότι το κόμμα της χαράς, τόσο ευαίσθητο σε θέματα διαπλοκής, σιώπησε αιδημόνως σχετικά με την πρόσφατη απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΠΑΠ για την προμήθεια νέου λειτουργικού συστήματος ύψους 108 εκατ. ευρώ.

Να υποθέσω ότι τους διέφυγε επειδή ελήφθη Σάββατο μεσημέρι;

Το επισημαίνω, πάντως, διότι αν συνεχιστεί αυτό στο τέλος το αριστερό αγόρι θα παραλάβει τα κλειδιά, αλλά από το σπίτι θα λείπουν όλα τα ασημικά...

ΤΑ ΝΕΑ
Γ,ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.