Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Τσίπρας: Τα λόμπι των ξένων αυτοκινητοβιομηχανιών τα έβαλαν με τον ΟΣΕ



"Στο πλαίσιο χθεσινής ομιλίας του σε εργαζομένους του ΟΣΕ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τόνισε:

Μόνο στη χώρα μας ο σιδηρόδρομος είναι διαχρονικά απαξιωμένος από τις παλιότερες εποχές και κυρίως τα χρόνια της ανάπτυξης όταν τα ισχυρά λόμπι των ξένων αυτοκινητοβιομηχανιών επιχείρησαν να διατηρήσουν ισχνό το σιδηροδρομικό δίκτυο στη χώρα μας, προκειμένου να είναι μια ιδιαίτερα κερδοφόρος αγορά η αγορά των αυτοκινήτων.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Έχω γράψει ξανά ότι το βασικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι οι κακές προθέσεις των ανθρώπων του αλλά ο γνήσιος οικονομικός αναλφαβητισμός τους, ο οποίος κάνει θραύση όταν συνδέεται και με τη λογική του "τα ξέρω όλα/τα εξηγώ όλα".

Τα λόμπι των αυτοκινητοβιομηχανιών διόριζαν αβέρτα στον ΟΣΕ; Με ξένες πιέσεις φτάσαμε να παίρνουν 3.000 ευρώ οι υπάλληλοι που ανεβοκατεβάζουν τις μπάρες; Τα ξένα λόμπι και έδιναν μίζες για να γίνονται έργα και ταυτόχρονα δεν ήθελαν να αναπτυχθεί ο σιδηρόδρομος;

Λοιπόν, φτάνει Αλέξη. Πες κι ένα "δεν ξέρω". Όχι άλλες μπούρδες. Το έχουμε καταλάβει ότι σε γοητεύει ο Καμμένος αλλά αυτός ο διαγωνισμός συνωμοσιών δεν είναι πια καν αστείος".

Τι να πούμε άλλο να πούμε εμείς .... Mε στραβό σα κοιμηθείς το πρωί θ΄αλλοιθωρίζεις, λέει ο λαός, Αλέξη...


www.parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.