Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Σκληρή απάντηση Πεταλωτή για την απόφαση κλήτευσης Παπανδρέου

Ο Γιώργος Πεταλωτής αντέδρασε άμεσα στην απόφαση της προανακριτικής για την κλήτευση του Γιώργου Παπανδρέου ενώπιόν της.

Ευτυχώς που ο ΣΥΡΙΖΑ , η χρυσή αυγή και οι Καμμένοι με την πρότασή τους υπερασπίζονται το κύρος της Βουλής και του τσίρκου όπως κατήντησαν οι ίδιοι την προανακριτική Επιτροπή. Θεώρησαν ότι ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν ήταν αρκετό να καταθέσει με υπόμνημα όπως προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής, αλλά θα πρέπει να ευτελιστεί και με τον γελοίο σαδισμό Ζωής, Κασσιδιάρη και λοιπών.
Και οι βουλευτές της ΝΔ φυσικά δέχτηκαν με χαρά την πρόταση, ξεχνώντας την στάση Καραμανλή σε ανάλογες περιπτώσεις όταν κατέθετε με υπόμνημα και το δεχόταν οι πάντες. Τότε βέβαια η Βουλή αποτελούνταν από διεφθαρμένους, δοσίλογους, συντηρητικούς, λαμόγια. Οι νέοι "ευπρεπείς" , "προοδευτικοί", και "εθνικοναζιστές" αρχάγγελοι της κάθαρσης δεν κυριαρχούσαν με το πνεύμα και τις πράξεις τους στη Βουλή. Οπότε θα τα δούμε πλέον όλα.
Το ΠΑΣΟΚ δε, τον ύπνο του δικαίου.
Διότι η κυβέρνηση τα πάει τόσο καλά παντού, έσοδα, μεταρρυθμίσεις, ασφάλεια καταθέσεων,ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, δημόσια ασφάλεια κλπ που δεν πρέπει να ριψοκινδυνεύσουμε την πορεία τους με το να απαιτήσουμε στοιχειώδη σοβαρότητα στη ΝΔ για το θέμα αυτό.
Διότι την φαιδρότητα και τη γελοιοποίηση της ίδιας της προανακριτικής επιτροπής πρέπει να την σώσουμε με το στήσιμο ενός επικοινωνιακού άλλοθι.
Σιγά μην χανόταν μια τέτοια ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.