Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

H Αλέκα απαντά στον Αλέξη....

Με μια λιτή αλλά σκληρή ανακοίνωση, που εξέδωσε το ΚΚΕ έστειλε απάντηση στα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο Ινστιτούτο Brookings των ΗΠΑ.
 
«Ο θαυμασμός και η εμπιστοσύνη που έδειξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική Ομπάμα, μπροστά στην επιχειρηματική και πολιτική ελίτ των ΗΠΑ, αποκαλύπτει πόσο ψεύτικα και υποκριτικά ήταν τα όποια ριζοσπαστικά συνθήματα, όπως ακύρωση μνημονίων και δανειακών συμβάσεων, που χρησιμοποίησε πριν τις εκλογές και για ποιο σκοπό» τόνισε, για να καταλήξει:
 
«Όταν η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ξεδιάντροπα και φανερά δίνει αυτά τα διαπιστευτήρια στους εκπροσώπους των αμερικανικών μονοπωλίων, τότε ο καθένας μπορεί να σκεφτεί και να καταλάβει τι είδους συζητήσεις γίνονται και τι είδους υποσχέσεις δίνονται, πίσω από τις κλειστές πόρτες και τις μη δημόσιες συναντήσεις.»
 
Διαφωνεί κανείς; Πέρα από την αρτηριοσκληρωτική νοοτροπία και τον ξύλινο λόγο του παραδοσιακού ΚΚ, δεν μπορεί να παραγνωρίσει κανείς ότι τουλάχιστον το διακρίνει η συνέπεια. Το αντίθετο φαίνεται ότι διακρίνει τον Αλέξη Τσίπρα που ψάχνει... στηρίγματα προς πάσα κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.