Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Οι εξηγήσεις του Λοβέρδου...


Πλήθος αντιδράσεων ξεσήκωσε η τοποθέτηση Λοβέρδου, σχετικά με τις ευθύνες για την προσφυγή της χώρας στον μηχανισμό διάσωσης, τον Μάιο του 2010. Αφού, απέδιδε αποκλειστικά ευθύνες στους Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, καταλογίζοντας τους «εμμονή» για τον συγκεκριμένο τρόπο σωτηρίας της χώρας. 


Κανείς δεν ξεχνάει πως ο ίδιος ο Λοβέρδος ήταν κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων Παπανδρέου και συμμέτοχος στη διαμόρφωση της οικονομικής πολιτικής εκείνη την εποχή. Κι αν το ξέχασε εκείνος, θέλοντας να ηγηθεί του νέου του σχήματος "ασπιλος και αμόλυντος" , του το θύμισε τόσο ο ίδιος ο Παπανδρέου, όσο και άλλοι συνάδελφοί του.

Βέβαια, ο Λοβέρδος  στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι:
«Ήταν επιτυχία του Παπανδρέου ο Μηχανισμός Στήριξης της Ελλάδας το έχω πει πολλές φορές, εγώ στήριξα και στηρίζω το Μνημόνιο και το Μηχανισμό, δεν ήθελα τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο Μηχανισμό αλλά ήταν δύσκολο να γίνει γιατί επέμενε η Γερμανία. Δεν υπήρχε κανένα σχέδιο για υπαγωγή στο ΔΝΤ, αυτά είναι θεωρίες που δεν ισχύουν, διάφορα μπλογκς μου βάζουν στο στόμα πράγματα που δεν είπα».
Ενώ, στο καφενείο της Βουλής έσπευσε να δώσει εξηγήσεις στην Λούκα Κατσέλη και την Άννα Διαμαντοπούλου.
Τελικά, ισχύουν όσα έγραψε στις δηλώσεις του ή όσα λέει τώρα; 
Αλήθεια, πιστεύουν όλοι αυτοί που με την νοοτροπία και τις συμπεριφορές τους έφτασαν την παράταξη ως εδώ, θα καταφέρουν με αυτούς τους ισχυρισμούς να πάρουν συγχωροχάρτι και να προσελκύσουν τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ; 

1 σχόλιο:

  1. Τελικά έχει δίκιο ο Σύντροφος Καστανίδης όταν υποστηρίζει πως υπήρχαν κάποιοι που διαφωνούσαν, αλλά στήριζαν την Κυβέρνηση Παπανδρέου και άλλοι που συμφωνούσαν σε όλα, αλλά υπονόμευαν την Κυβέρνηση. Μέσα στους Δεύτερους εξέχουσα θέση είχε και ο Λοβέρδος, αλλά και ο Μπένυ και αρκετοί ακόμα σαν τον Καρύδη τον Λιντζέρη και αρκετούς άλλους. Δυστυχώς για το Κίνημα Και για όλους όσους το υπηρετήσαμε με αυταπάρνηση από την Ίδρυσή του και μέχρι σήμερα.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.