Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Παρέμβαση Πεταλωτή: Να σταματήσουμε να θολώνουμε τα γεγονότα...

Ο Γιώργος Πεταλωτής ανάρτησε στο facebook  το εξής

"Να σταματήσουμε να θολώνουμε τα γεγονότα αντί να εξηγήσουμε στην κοινωνία την αναγκαιότητα της προσφυγής μας στον τριμερή μηχανισμό στήριξης, που με μεγάλο αγώνα της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ δημιουργήθηκε, όταν η συντηρητική Ευρώπη της Μέρκελ και του Σαρκοζί δεν δεχόταν την ευρωπαική διάσταση της κρίσης και ζητούσαν την παραδειγματική τιμωρία της Ελλάδας.
Όταν η χώρα κατέρρεε μετά τον εκτροχιασμό του χρέους στην διετία 2007-2009 Καραμανλή, παραδομένη σε δομές , πελατειακές αντιλήψεις και διαφθορά δεκαετιών.
΄Οταν ο κ.Σαμαράς παρουσίαζε τις μαγικές συνταγές των Ζαππείων, προτού παρουσιαστεί ως ο πιο συνεπής εφαρμοστής των μνημονίων σήμερα, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την χρυσή αυγή καπηλευόταν την αγανάκτηση της κοινωνίας στις πλατείες.
Όταν το ΠΑΣΟΚ δεν λιποτακτούσε, αλλά αναλάμβανε όλο το δυσβάσταχτο πολιτικό κόστος, για να μην καταρρεύσει η χώρα .
Δυστυχώς, σήμερα απαξιώνουμε τις προσπάθειες μιάς ολόκληρης κοινοβουλευτικής ομάδας απέναντι στους πάντες, προβάλουμε σήμερα τις όποιες τότε προσωπικές μας σκέψεις, αμφιβολίες, αντιρρήσεις, πιστεύοντας ανώδυνα, ότι η ανοχή της κοινωνίας είναι τεράστια.
Αφήνοντας τον κ. Σαμαρά να κερδίζει το κομμάτι της σοβαρότητας, πατώντας στον αγώνα της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ την οποία τότε με μένος πολεμούσε και τον ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλύπτει τώρα την αναδιαπραγμάτευση, ξεχνώντας την κατάργηση του μνημονίου, να κάνει ταξιδάκια αναψυχής και φαιδρότητας επιδιώκοντας συναντήσεις με πολιτικούς που μέχρι χθες έβριζε, μήπως μας πείσει ότι σοβαρεύτηκε.
Απέναντι σε αυτά, ας δώσουμε ευθείες απαντήσεις και εξηγήσεις στον κόσμο για το τι κάναμε και κυρίως τι θα κάνουμε, γιατί αλλοιώς ξεπλένουμε όλους και όλα τα παραπάνω.
http://www.tovima.gr/vimafm/interviews/article/?aid=494059#.UP1myVXWkDY.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.