Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Νέο (αντι)μνημονιακό κεντροδεξιό κόμμα


Σε δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, υποστηρίζεται ότι είναι έτοιμο σχεδόν το νέο αντιμνημονιακό κεντροδεξιό κόμμα, από τους αποχωρήσαντες πρώην Ανεξάρτητους Έλληνες. Ίσως, τα απαραίτητα έγγραφα να κατατεθούν την Δευτέρα στο Πρωτοδικείο

Πρόκειται ουσιαστικά για έναν νέο αντιμνημονιακό κεντροδεξιό σχηματισμό, τον οποίο σε πρώτη φάση θα «τρέχουν» πανεπιστημιακοί, αλλά και πρώην βουλευτές και στελέχη που έχουν αποχωρήσει από τη Νέα Δημοκρατία.
Στις σχετικές διεργασίες συμμετέχουν και οι αποχωρήσαντες από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Γιάννης Mανώλης και Χρήστος Ζώης, οι οποίοι αναμένεται να ανακοινώσουν την ένταξή τους στον εν λόγω φορέα το επόμενο διάστημα. Αντίθετα, αποστάσεις από το όλο εγχείρημα κρατάει -μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον- ο Κώστας Μαρκόπουλος.

Με βάση τον προγραμματισμό, τα απαραίτητα έγγραφα θα κατατεθούν στο Πρωτοδικείο την  Δευτέρα, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως ακόμη κι αν υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση, εντός της επόμενης εβδομάδας θα έχει υπογραφεί η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος (την οποία θα υπογράφουν αρχικά 21 πανεπιστημιακοί).

Πηγή ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.