Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Καρχιμάκης: Από πότε η δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των δικαστών συνιστά απειλή για αυτούς;

Σε ανάρτησή του ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, αναρωτιέται από πότε η δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των δικαστών συνιστά απειλή για αυτούς.

"Απο πότε η εφαρμογή του νόμου για την δημοσιοποίηση του πόθεν εσχες των δικαστών συνιστά απειλή προς αυτούς ;
Χθες διάβασα σε κάποια εφημερίδα αθηναϊκή κάτι απίστευτο .
Απειλώ έλεγε και ασκώ χυδαία πίεση προς τους δικαστές με την επιμονή μου να δημοσιοποιείται το πόθεν εσχες των δικαστικών λειτουργών ,δηλαδή η δημοσια και διαφανής εικόνα των περιουσιακών στοιχείων τους .
Απο πότε η εφαρμογή του νομού και για τους δικαστές συνιστά απειλή;
Οποιος δεν φοβάται ,οποίος δεν έχει κάτι να κρύψει φωνάζει δυνατά ΝΑΙ να εφαρμοστεί ο νόμος για την δημοσιοποίηση των πόθεν εσχες των δικαστών .
Οποιος φοβάται ότι απειλείται απο την διαφάνεια και την εφαρμογή του νομού που υποχρεώνει τους δικαστές σε δημοσιοποίηση των περιουσιακών τους στοιχείων τότε αδικαιολογητως αντιδρά .
Ας μετρησουμε λοιπόν την άποψη της κοινής γνώμης αν συμφωνεί να εφαρμοστεί ο νόμος για την δημοσιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων των δικαστών .
Θα τριβετε τα μάτια σας όσοι ολίγοι αντιδρατε παραδόξως σε αυτό ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.