Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Νέο όνομα για τη ΝΔ;


Ο κύβος φαίνεται πως ...ερρίφθη!

Έτος συνεδρίου το 2013 για την Νέα Δημοκρατία και είναι κοινό μυστικό πως σε αυτό είναι πάρα πολύ πιθανόν να γίνει και αλλαγή ονόματος , το οποίο θα εκφράζει τα νέα δεδομένα της εποχής. Το επιτελείο μάλιστα της ΝΔ ψάχνει πυρετωδώς ένα όνομα που θα κάνει πάταγο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ υποστηρίζεται ότι η ΝΔ θα πάει στο προσεχές συνέδριό της με νέο όνομα. Πληροφορίες θέλουν το όνομα που επικρατεί , μέχρι στιγμής να είναι αυτό του "Ευρωπαϊκού Συναγερμού".

Το "Ευρωπαϊκός", σύμφωνα με τους υποστηρικτές, πιάνει τον παλμό της εποχής, που το μείζον είναι η παραμονή στην Ευρώπη και μάλιστα σε μια ισχυρή Ευρώπη, ενώ κάνει άνοιγμα σε όλες τις φιλοευρωπαικές δυνάμεις.

Από την άλλη το "Συναγερμός" εκφράζει όχι μόνο τον δυναμισμό και την πανστρατιά που αρέσει στον Σαμαρά, αλλά συνειρμικά ενώνει την δεξιά διαχρονικά , αφού παραπέμπει στο πρόδρομο της ΕΡΕ και της Νέας Δημοκρατίας, τον "Ελληνικό Συναγερμό" του Παπάγου, δημιουργώντας ένα κράμα της παλιάς δεξιάς παράταξης και των σύγχρονων ευρωπαϊκών απαιτήσεων.

Μάλιστα οι υποστηρικτές αυτής της άποψης δημιούργησαν και σελίδα στο facebook για το επερχόμενο συνέδριο της ΝΔ, που "διαφημίζουν" εμμέσως το νέο όνομα αφού γράφουν

"Με Νέους Ανθρώπους & Νέες Ιδέες για τον Ευρωπαϊκό Συναγερμό!"
Εμείς να πούμε τι Παπάγος...τι Σαμαράς.....

Πηγή ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.