Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Καμμένος για cds: ανασκεύασε στο δικαστήριο

Σήμερα συζητήθηκε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, η αγωγή του Αντρέα Α. Παπανδρέου σε βάρος του Πάνου Καμμένου σχετικά με όσα είχε υποστηρίξει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων περί εμπλοκής του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού στην αγοραπωλησία ασφαλίστρων κινδύνων (CDS) ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας από επενδυτική εταιρεία στο στελεχιακό δυναμικό της οποίας ανήκε ο Ανδρέας Παπανδρέου.
Ο Καμμένος κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας είπε ότι τιμά την προσωπικότητα του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ ισχυρίστηκε ότι παρουσίασε γεγονότα που είχαν παραχθεί από διάφορα blogs και διευκρίνισε ότι τα blogs και τα sites που αναπαρήγαγαν τα περί εμπλοκής του ενάγωντος δεν είχαν ως πηγή τον ίδιο.
Αργότερα, ο Αντρέας Παπανδρέου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο κ. Καμμένος δήλωσε σήμερα στο δικαστήριο ότι τιμά την προσωπικότητά μου, ότι ουδέποτε στράφηκε εναντίον μου και ότι τα αναφερόμενα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο δεν έχουν αυτόν ως πηγή. Όλα κρίνονται από τη Δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.