Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Πεταλωτής; «Μυθοπλασίες» τα όσα διαρρέονται για τον Γιώργο Παπανδρέου



«Μυθοπλασίες» χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής τα όσα διαρρέονται για τον Γιώργο Παπανδρέου αναφορικά με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο Radio Marconi του Βόλου.

«Σαφώς δεν είναι εικόνα κόμματος αυτή που παρουσιάζεται σήμερα από το ΠΑΣΟΚ. Κι εγώ που είμαι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ακόμα δεν έχω διακρίνει ποιά είναι η τακτική και ποιά είναι η στρατηγική», ανέφερε ο Πεταλωτής.


Όπως τόνισε ο ίδιος «αντί να ασχοληθούμε με τα πολύ σοβαρά ζητήματα της χώρας, ασχολούμαστε με τις διαρροές, οι οποίες υπάρχουν κατά κόρον και απ' όσο μπορούμε να ξέρουμε, φαίνεται ότι περιέχουν σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό μυθοπλασία, για το ποιά έξοδα έκανε ο Παπανδρέου ή ποιά έξοδα γίνονταν στο ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του Παπανδρέου, λες και πριν το 2004 δεν υπήρχε ή μετά το 2010 δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ».

«Τίθεται το ερώτημα ποιός είναι ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ σήμερα, πώς μπορούμε να εκφράσουμε τα όποια μέλη έμειναν στο ΠΑΣΟΚ και κυρίως πώς μπορούμε να πούμε ότι εκφράζουμε την κοινωνία. Αυτά είναι ζητήματα τα οποία θα πρέπει να απαντήσει η ηγεσία. Νομίζω ότι περί άλλων τυρβάζουμε και δεν αντιλαμβανόμαστε πού πάμε και τί μας γίνεται», υπογράμμισε ο πρώην υπουργός, συμπληρώνοντας ότι «φτάσαμε να εκπροσωπούμαστε στη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών υπό τον κ. Σαμαρά».

Ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε «διοχετευμένη απαξίωση» τις κατηγορίες κατά του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου και εξέφρασε την ανάγκη ύπαρξης μίας μεγάλης κεντροαριστερής παράταξης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν πάρα πολλοί πολίτες σήμερα που δεν εκφράζονται. Είναι μία πάρα πολύ μεγάλη μερίδα της ελληνικής κοινωνίας, που ανήκε σε αυτό που ονομάζαμε μεγάλη δημοκρατική παράταξη που δεν εκφράζεται δημοσκοπικά, αλλά που μπορεί να αποτελέσει το σπέρμα έτσι ώστε να υπάρξει μία μεγάλη κεντροαριστερή παράταξη, μέσα από τη συνένωση υγειών δυνάμεων, όχι απλώς μία συνάντηση κορυφής δύο κομμάτων για να κατεβούν στις ευρωεκλογές για να βγάλουν έναν ευρωβουλευτή ίσως και περισσότερους».



1 σχόλιο:

  1. Κύριε πεταλωτή χορτάσαμε από λόγια πια ,από πράξη έχετε την διάθεση να αγωνισθειται η τα περιμένετε όλα μασημένα για να αναλάβετε ξανά ένα υπουργείο !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.