Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Σκόπιμες διαρροές συκοφάντησης για "μαύρες τρύπες", κολοτούμπες και οι "ουδέτεροι"



Έχει σημασία να διευκρινιστεί ότι η όλη συζήτηση και οι σκόπιμες διαρροές που έχουν προκληθεί σχετικά με τη «μαύρη τρύπα» στο ταμείο του κόμματος για το ποσό ύψους 110 εκατομμυρίων ευρώ δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα, καθώς το συγκεκριμένο ποσό αφορά τα συνολικά έσοδα του κόμματος από δάνεια και κρατική επιχορήγηση την περίοδο της ηγεσίας του Γιώργου Παπανδρέου και όχι "κενό" στο ταμείο.

Εκτός δηλαδή των ψευδών στοιχείων για το περιβόητο <<ταξίδι Παπανδρέου των 200.000 ευρώ>> που τελικά, ήταν ταξίδι αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ (9 μέλη) για τη συνεδρίαση στην Κόστα Ρίκα και κόστισε περίπου 30.000 ευρώ έχουμε και τις διαρροές για δήθεν ,,μαύρη τρύπα,, .

Μερικά ΜΜΕ μπορεί να επιδίδονται σε κολοτούμπες, αλλά με τους τίτλους που χρησιμοποιούν (πχ το Έθνος) δίνουν την εντύπωση ότι από τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ έχουν γίνει έξοδα χωρίς αποδείξεις και αυτή η εικόνα μένει στο κόσμο.

Και κάτι ακόμα.
Κάποιοι εμφανίστηκαν τελευταία να το παίζουν <<ουδέτεροι>> στο θέμα που προέκυψε, κάνοντας κριτική στους "νυν" όσο και τους "πρώην". Όμως, η λάσπη και η οργανωμένη επίθεση δεν αντιμετωπίζετε με <<ουδετερότητα>>. Ιδιαίτερα όταν θέλουμε να το "παίζουμε" και η "αριστερά" του ΠΑΣΟΚ.

Protovoulia Papandreou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.