Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

Πρόεδρε, πάλι δημαρόπιτα φάγαμε ...Πρόεδρε, πάλι δημαρόπιτα φάγαμε ..."Η Δημάρ θα πορευθεί ως ανεξάρτητο κόμμα" για το επόμενο διάστημα ήταν η απάντηση στον ανοιγμα (πρέπει να ήταν το 4ο) που πραγματοποίησε ο Βενιζέλος μέσω του χθεσινοβραδυνού του άρθρου. Κανονικά δεν υπήρχε καν επίσημη απάντηση. Απλά δυο - τρεις τοποθετήσεις στελεχών της.


Και τώρα σοβαρά. 
Εσείς τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση τους;
Θα πανηγυρίζατε που σας έγινε μια τέτοια πρόταση απο το ΠΑΣΟΚ, το οποίο κάνει ότι είναι δυνατόν πλέον για να μην πέσει παρακάτω...; ( αλλα ταυτόχρονα κάνει ότι ειναι δυνατόν και για να πεσει!)
Θα βγαίνατε αμέσως στο επόμενο 5λεπτο να βγάλετε επίσημη ανακοίνωση καθόδου στις ευρωεκλογές;
Προφανώς και θα κάνατε τους Κινεζους!!

Μα το ΠΑΣΟΚ έχει το Πρόβλημα, όχι η ΔΗΜΑΡ.


Πρόεδρε, πάλι δημαρόπιτα φάγαμε. 

Για να επανέλθει το ΠΑΣΟΚ εκεί που ήταν, για να το εμπιστευτεί πάλι ο κόσμος πρέπει να δείξει οτι το πλάνο που επέλεξε ήταν όντως σωστό... και για αυτό χρειάζεται χρόνος.

Το πλάνο, το σχέδιο της εξόδου απο την κρίση ήταν σχέδιο του ΠΑΣΟΚ, στηρίχτηκε όσο  κανένα άλλο απο το ΠΑΣΟΚ με όλες του τις δυνάμεις και δεν ήταν σχέδιο του του Αντιμνημονιακού Σαμαρά...
Ο οποίος αυτή τη στιγμή πείνει Μαυροδάφνη στην Υγεία σας.

Ξεκινήστε απο εδώ Πρόεδρε, και αφήστε την ΔΗΜΑΡ... 

Δεν γίνεται να υπερασπίζεται ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης τις επιλογές και το σχεδιο του ΠΑΣΟΚ, καλύτερα απο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ... ( αλλα εκεί ανοίγει άλλη κουβέντα..)


Πηγη ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΌΕΔΡΕ πρέπει κάποιο από τα που έχεις διπλασου να σου πει ότι αν δεν΄1) φτιάξεις πρώτα το δικοσου προφίλ 2)αν δεν πετάξεις από διπλασου όλους τους άχρηστους κυτσους και άχρηστες μ.....τσες και δεν μαζέψεις γυροσου άξιους ανθρώπους που σέβονται το κίνημα και όχι την τσεπη τους και την έδρα στην βουλή προκοπή δεν θα δεις ούτε εσύ ούτε το κόμμα,και θα φύγεις στιγματισμένος και λοιδορουμενος .Έχεις καλά νέα στελεχει,αρκεί να τολμισης,μην περιμένεις από την ΔΗΜΑΡ να σε σώσει.........    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.