Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Είναι πολλά τα λεφτα Ανδρέα


" Που θα βρει τα λεφτά η… Νέα Ελλάδα" διερωτάται ο Πρωταγωνιστής 

"Σοκαρισμένη και έκπληκτη η Ελλάδα παρακολουθεί την "Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα" να επιβεβαιώνει τη Τηρηση της Δέσμευσής της για μη Κρατική Χρηματοδότηση του Κόμματος.

Ουααου
υυυυ ακούγεται απο το  πλήθος που γεμάτο αλαλαγμούς πανηγυρίζει για την -επιτέλους- επικράτηση της διαφάνειας απέναντι στα σκοτεινά κατεστημένα!


Και τώρα ας σοβαρευούμε.

Μαθαίνουμε οτι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στην Πλάκα και στον απόηχο των δηλώσεων Λοβέρδου προ δύο εβδομάδων περίπου ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί κρατική χρηματοδότηση για το κόμμα του θα γίνει παρουσίαση της "Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα".

Δεσμεύτηκες για μια σειρά καινούριων και ρηξικέλεφθων προτάσεων που θα εισαχθούν στην πολιτική και κοινωνική ζωή της νέας Ελλάδας. Για να μήν προτρέχουμε θα δουμε την παρουσίαση και μετα θα σχολιάσουμε.
Πρόσεχε όμως μην δημιουργείς μονάχα προσδοκίες...

Υ.Γ. Δεν είμαστε τόσο αντίθετοι  στην κρατική επιχορήγηση όσο είμαστε αντίθετοι στα δάνεια που δόθηκαν σε κάτι κόμματα - σχεδόν σε όλα - με τόσο επισφαλές προοπτικές αποπληρωμής τους και με τέτοιους αδιαφανείς τρόπους, την στιγμή που μια επιχείρηση για να επιβιώσει έπρεπει να μπεί ενέχυρο τον η μοναδική κατοικια του ιδιοκτήτη".

Να προσθέσουμε ότι το ζήτημα δεν είναι που βρίσκει τα χρήματα κάθε κόμμα... ιδιαίτερα νέο...αλλά τι δευσμεύσεις έχει για μετα από τον χρηματοδότη του.. εκτός βέβαια κι αν ο ιδρυτής είχε φροντίσει να τακτοποιησει από πριν τις "αντιπαροχές"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.