Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Αυτή την Ελλάδα δεν έχουμε δικαίωμα να τη διαψεύσουμε

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας εμφανώς συγκινημένος,  κατά την αναχώρησή του από το ακριτικό στρατιωτικό φυλάκιο των Δρυμάδων Πωγωνίου, όπου πέρασε τη γιορτή του Πάσχα, δήλωσε: "Ζήσατε και ζήσαμε ωραίες στιγμές εδώ, στην ακριτική Ελλάδα, σε μια άλλη Ελλάδα, σε μια Ελλάδα που πάσχει, που μοχθεί, που ελπίζει. Αυτήν την Ελλάδα δεν έχουμε δικαίωμα να τη διαψεύσουμε"

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφθασε στο χωριό Δρυμάδες, όπου τον υποδέχθηκαν αξιωματικοί, στρατιώτες και οι λιγοστοί κάτοικοι της ακριτικής περιοχής.
Αφού αντάλλαξε με όλους ευχές, παρακάθησε στο καθιερωμένο εορταστικό γεύμα με τους αξιωματικούς και τους οπλίτες της μονάδας και μοίρασε δώρα στους οκτώ στρατεύσιμους του Φυλακίου των συνόρων.
«Πρέπει να κερδίσουμε αυτή τη σκληρή μάχη. Ήταν σήμερα στιγμές ανεπανάληπτες, τις ζήσατε και εσείς πιστεύω.» είπε ο Πρόεδρος.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.