Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Αντε το μισό ΠΑΣΟΚ πήγε Συριζα. Το μισο ΚΚΕ που πήγε κ. Σοφιανέ;


Γράφει ο Καθηγητής:

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Νίκος Σοφιανός του ΚΚΕ, ώντας καλεσμένος στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, και εξαπέλυσε βολές κατά της Κουμουνδούρου, για τη… στέγαση στελεχών και κόσμου από το ΠΑΣΟΚ.
Βέβαια, εφόσον ο ίδιος προαλείφεται για τη θέση του διευθυντή του “Ριζοσπάστη” θα πρέπει να μας απαντήσει σε δύο πολύ βασικές ερωτήσεις.
Νο1)
“Στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται το μισό ΠΑΣΟΚ”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Νίκου Σοφιανού.
Αρχικά δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται μειονεκτημα να ήσουν πολιτικά οπαδός του ΠΑΣΟΚ απο το να εργάζεσαι ως  ο διευθυντής του “Ριζοσπάστη” των απολύσεων και των μειώσεων μισθού?

Ναι ναι της εφημερίδας της λαικής αλλαγής και της Επανάστασης, της εφημερίδας των εργατών, που κατήγγειλέ το Μνημόνιο αλλα το χρησιμοποίησε για τους εργαζόμενους του?
Δηλαδή το βαρέλι του Λαικισμού δεν έχει πάτο; Απλά έχουμε βρεί ένα πολιτικό πτώμα και βαράμε;

Νο2)
Και ναι να συμφωνήσουμε οτι το μισό ΠΑΣΟΚ έχει μεταστεγαστεί στον ΣΥΡΙΖΑ.
Το Μισό ΚΚΕ που έχει μεταστεγαστεί? Γιατι απο ότι θυμάμαι και το ΚΚΕ απόλεσαι τις μισές του δυνάμεις..


κ.Σοφιανέ είπατε στη συνέντευξή σας οτι η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν έχει θέση στην ευρύτερη Αριστερά, και εκ των πραγμάτων δεν είναι ρεαλιστική μια συνεργασία με το ΚΚΕ.

κ. Σοφιανέ επειδή σας εκτιμώ ως πολιτικό, σας λέω πως όσο Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν έχει θέση στην ευρύτερη Αριστερά, πολυ περισσότερο δεν έχει το ΚΚΕ. Και αυτό γιατί το ΚΚΕ απέχει απο τα προβλήματα τα καθημερινά του ΛΑΟΥ. Επιλέγει τον Δρόμο της Απομόνωσης. Και σύμφωνα με τον τελευταίο σας συνέδριο, απο ότι φαίνεται, αυτή θα συνεχιστεί να είναι η κατεύθυνση του ΚΚΕ...

Πηγη http://prwtagwnistis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.