Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

Τι δεν καταλαβαίνεις....Ευάγγελε;

αλιεύσαμε από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης το παρακάτω σχόλιο:
 
"ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, Ευάγγελε;
Αφού το θέμα των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ έχει έρθει στην επικαιρότητα με παράδοξο τρόπο και είπες «παράδοξο» γιατί το ζήτημα αυτό είναι γνωστό και ανοιχτό εδώ και πολύ καιρό και δεν αφορά μόνο το ΠΑΣΟΚ, αφορά κι άλλα Κόμματα σχεδόν όλα τα Κόμματα….

Γιατί Ευάγγελε, θυσιάστηκες πριν από ένα χρόνο υπό εξαιρετικά δύσκολες πολιτικές συνθήκες και παραμονές εκλογών να αναλάβεις τα καθήκοντα του Προέδρου; 
Γιατί σκούζατε εσύ και τα φερέφωνα σου για παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου και από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ; Παρά τις διαφορετικές προτάσεις του ιδίου;
Γιατί εσύ και η ομαδούλα σου, ρίξατε την Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου; 
Γιατί δεν περνά από το μυαλό σου ότι με τη στήριξη σας, μπορεί να είχαμε ακόμη Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με την εκλογική δύναμη των εθνικών εκλογών του 2009, άρα και μεγαλύτερη κρατική επιχορήγηση; 
Γιατί επέλεξες να αναφερθείς στην περίοδο 2003-2011, δεν υπήρχε ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια του 2003; 
Γιατί δεν ανέφερες και το νοικοκύρεμα που έγινε με την μεταφορά των δραστηριοτήτων του Κινήματος από τα πολλά κτήρια στα λίγα χρησιμοποιούμενα σήμερα;
Γιατί Ευάγγελε συγκρίνεις τα έξοδα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΟΚ, με το μικρό πασοκ, το δικό σου; 
Γιατί δεν μας λες ποιες είναι οι έξι αναγνωρισμένες εταιρείες που λειτουργούν στη χώρα μας, που ανέλαβαν τον κοινό έλεγχο; Πόσο θα κοστίσουν στο ΠΑΣΟΚ; Ή αν είχαν ή θα έχουν άλλα ευεργετήματα;"

2 σχόλια:

  1. Κ. Βενιζέλε, μου φαίνεται ότι τα ψωμιά σου τελείωσαν ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!΄Οσο πιο γρήγορα το καταλάβεις, τόσο το καλύτερο και για σένα, και για το δικό σου καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Ξεκαθαρίστηκε», κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου, ότι δεν υπάρχει -σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους- «μαύρη τρύπα» 110 εκ. ευρώ στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ και πως πρόκειται για το χρέος του κόμματος.

    Οι ίδιες πηγές επεσήμαιναν ότι από το ποσό αυτό είναι πολύ λίγες οι δαπάνες εκείνες που δεν συνοδεύονται από παραστατικά. Επιπλέον, ανέφεραν ότι υπάρχει θέμα χρέους και ελλείμματος στο ΠΑΣΟΚ, «όπως και σε όλα τα κόμματα, αλλά το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτό το ζήτημα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.