Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Δημαράς κατά Καμμένου...



Νέα εσωκομματική ένταση προέκυψε στους Ανεξάρτητους Ελληνες, αφού ο Γιάννης Δημαράς έστειλε αναφορά στον οικονομικό εισαγγελέα και διεκδικεί χρήματα για την συνεργασία του με τον Πάνο Καμμένο. Καταγγέλλει τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι του χρωστάει 225.000 ευρώ

Ο Γιάννης Δημαράς ζητά τη  διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του κόμματος των ΑνΕλ από τον οικονομικό εισαγγελέα για τη μη τήρηση ως τώρα της συνεργασίας των δύο κομμάτων και τη μη απόδοση 225.000 ευρώ στο Αρμα Πολιτών, όπως είχε συμφωνηθεί μεταξύ τους.

Ως απόδειξη ότι υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών να μοιραστούν την κρατική επιχορήγηση ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρματος Πολιτών, Πάρις Στανωτάς, αναφέρει κατάθεση 20.000 ευρώ στις 13 Ιουνίου 2012 του οικονομικού διευθυντή των ΑΝΕΛ στον προσωπικό λογαριασμό του Γιάννη Δημαρά, κάτι που φαίνεται και σε πρωτοκολλημένη επιστολή του κόμματος.

Παράλληλα, καταγγέλει τους ΑΝΕΛ για «συνεχείς παλινωδίες και έωλες δικαιολογίες» καθώς και ότι αποφεύγει σκοπίμως την συμφωνηθείσα καταβολή της αναλογίας των επιχορηγήσεων. Η συνειδητή, όπως λέει, άρνηση του κόμματος του Πάνου Καμμένου να αποδώσει το απαιτούμενο ποσό αποτελεί ποινικό αδίκημα.
Μα είναι δυνατόν, ο τιμητής Καμμένος να έχει κάνει κάτι τέτοιο;
Ποιό ήταν εκείνος που χαρακτήριζε από το βήμα της Βουλής ως «επικήδειο των κομμάτων» την τροπολογία για τη χρηματοδότησή τους και σε έντονο ύφος διακήρυξε  πως «θα ζητήσουμε από τον λαό να σας διώξει και τα κόμματα της μεταπολίτευσης να αντικατασταθούν από νέες δυνάμεις»

Επίσης, τότε  (9/4/2012) απευθυνόμενος στον τότε υπουργό Εσωτερικών, Τάσο Γιαννίτση, έλεγε ότι «με τα χρήματα που αποδεσμεύετε κύριε, μη εκλεγμένε υπουργέ των Εσωτερικών, κάποιες επιχειρήσεις δεν θα μπορέσουν να πάρουν δάνειο, κάποιες οικογένειες δεν θα μπορέσουν να κάνουν Πάσχα, κάποια παιδιά δεν θα πάρουν λαμπάδα και κάποιοι παππούδες δεν θα πάρουν αυγό στα εγγόνια τους».
Ο Καμμένος δηλαδή όχι μόνο λαμβάνει την επιχορήγηση, που θα έπρεπε να δωρίσει αν πίστευε όσα έλεγε αλλά φαίνεται ότι υπαναχωρεί και από τις συμφωνίες του....

1 σχόλιο:

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.